Draganin muž tvrdi da Matora govori istinu: Evo šta je rekao o ženinom švaleru i Ani Korać!

Autor: pink.rs

Zadruga

06.11.2018

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna Modelsica Dragana Mitar sinoć je dospela u žižu interesovanja kada je u "Zadruzi" obelodanjeno da je sa Lepim Mićom i Markom Miljkovićem ogovarala cimerku Anu Korać.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Dragana Mitar (@dragana_mitar) on Aug 21, 2018 at 3:11pm PDT

U priču se ubrzo umešala i Jovana Tomić Matora, a budući da je otkriveno da je Dragani i njenom suprugu čovek kojem su prodali automobil navodno pokazao kompromitujuće fotografije zgodne Ivanjičanke, pozvali smo Draganinog muža Sinišu Dragutinovića, koji nam je delimično potvrdio Matorine reči.

- Jeste, prodavao sam auto dečku jednom tu, na Kalenić pijaci. Sve što je Matora rekla je istina – ja sam se video sa njom pre nego što će ona ući. Pitala me je: „Da li želiš nešto da kažem, prenesem tvojoj supruzi?“. Rekao sam: „Ništa, pozdravi je samo, reci joj da je dete u redu, spava kući kod oca i nema problema i reci joj da ne pije kada je žurka“. Znate kako, ljudi kad popiju svašta ima pada na pamet. Matora je sve ispravno rekla, a i Gaga je ispravno sve rekla za to – stvarno, mi smo tom dečku prodali auto, odnosno njegovom ćaletu, i on (dečko) mi pokazuje: „Hej, vidi ko mi je devojka“. I stvarno je bila devojka ova, Ana Korać, ali nikakve lascivne, provokativne fotografije, niti bilo šta slično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Dragana Mitar (@dragana_mitar) on Aug 18, 2018 at 2:52pm PDT

-  Čovek je pokazao njene slike najnormalnije, kao kad bih se ja slikao za ličnu kartu. Rekao mi je: „Vidi kako mi je lepa devojka“, a ja: „Vidi, nešto mi je poznata“, dok je Gaga rekla da je to Ana Korać. To je bilo u junu ili julu ove godine. Taj dečko ima 23-24 godine, nije mi pokazivao ćale njegov - objasnio je Siniša, koji je prokomentarisao i navode Jovane Tomić Matore da ga žena vara.

- Sad bih ja trebalo da budem terorista, da trčim za svojom ženom, da pratim gde ona radi, šta radi? Nit' se bavim tim poslom, imam pametnija posla. Gde je išla, šta je radila, to ja ne znam. Zamislite da se ja bavim njom po čitav dan, da stavljam bubice po njenom automobilu, stanovima, javnim mestima, kamere... Pa, na šta vam ja ličim? - započeo je Slaviša koji se postarao da dočara da njegova supruga, i da je htela, nije imala kada da načini preljubu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?Dragana Mitar (@dragana_mitar) on Jul 5, 2018 at 12:21am PDT

- Sa mnom je bila pedeset dana na moru – i da je htela, ne bi mogla ništa. Posle toga je i sa mnom bila ovde mesec dana. Kod kuće je, ima dete, nije izlazila radnim danima, samo vikendima... Izađe sa mnom. Dragana je sedam godina po deset sati dnevno sa mnom, a tu ne računam spavanje, to je još sedam-osam sati. Niti koga uhodim, niti koga pratim, niti mi je ko dostavio neke DVD-je. Vi je pratite, pa ako nešto saznate – vi me izvestite, ja ne znam da ima švalera. To su, bre, napaćene ličnosti. Vidite koliki je Beograd, milion žena, milion muškaraca, kome se sviđa – sviđa, kome ne – otvorena su mu vrata. Ona tamo, ja slobodan – šta mislite, šta ja mogu da radim? Mogu da letim u svemir, da imam 500 riba - objasnio je Slaviša.

- Mi sedam godina živimo zajedno. Skladan smo par, super, ništa nam ne fali. Ja znam – kad je meni loše, ja – paljba! Moraš biti totalno lud da budeš tamo gde ti ne valja. Ako njoj ne valja – koji đavo je tu?! Piči, pun gas! Ima dete, tu je, ako neće – idi, široko ti polje, piči svojim putem. Nit maltretiram nju, nit ona mene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

07.11.2018 10:36

Živela sloboda!

Odgovori 11 1