Otkrivena još jedna mračna tajna porodice Đogani!

Autor:

Zadruga

05.11.2018

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Luna Đogani bila je u velikoj krizi nakon "Zadruge 1" i raskida sa dečkom Slobom Radanovićem zbog čega je počela da posećuje psihijatra i pije antidepresive, međutim, retko ko zna da je i njen otac Gagi Đogani posle razvoda prošao sličan put kao njegova mezimica!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Porodica Đogani

Nakon završetka prve "Zadruge", kraha veze sa Slobom Radanovićem i sve manje poslovnih angažmana jer je okarakterisana kao ljubavnica, blogerka je zapala u teško stanje. Kako je sama priznala, ona je pomoć potražila kod psihijatra koji joj je zbog depresije prepisao terapiju.

Krenulo nizbrdo

Blogerka je veliku senzibilnost i slab psihički sklop nasledila od tate koji je u identičnoj situaciji bio pre devet godina! Nakon razvoda od Anabele, raspada grupe Fanki Dži, sve manje tezgi i nedostatka para, Gagi je zapao u teško stanje, zbog čega je pomoć potražio kod stručnjaka.

- On je bio u nezavidnoj situaciji 2009. godine nakon razvoda i pada u karijeri. Taj krah mu je veoma teško pao, plakao je svaki dan i kukao, baš kao i Luna. Čak nekada, kada slušam nju, imam utisak da slušam njega. Bukvalno po istom principu funkcionišu u kriznim situacijama - počinje izvor blizak denseru i dodaje da je Đogani pametno postupio.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani

Gagi Đogani: Antidepresivi su bili jedino rešenje

Gagi Đogani je posle boravka u rijalitiju "Farma" priznao da je nakon razvoda imao psihički problem.

- Normalno je da posle razvoda čovek ide kod psihijatra jer se to smatra velikim stresom. Ja sam išao redovno, a kroz razgovore i propisanu terapiju nekako sam uspeo da se malo stabilizujem. Bio sam tužan, konfuzan i osećao sam veliku bol, a to je bilo jedino rešenje. Prepisana mi je terapija antidepresivima, psihijatar mi je preporučio da pijem bromazepane šest meseci, ali dogovorili smo se da ih uzimam i posle toga dok mi ne bude bolje.

 - Gagi je pomoć najpre potražio kod psihologa kod koga je išao nekoliko meseci. Međutim, kako mu je bilo sve gore jer je upadao u krize, krivio druge za svoj neuspeh i počeo da vodi nekvalitetan život, psiholog ga je uputio na psihijatra. Gagi jednostavno nije mogao da se snađe i izbori s nekim stvarima u životu. Nakon prve posete psihijatru dobio je antidepresive i lekove za smirenje. Tada je otkrio i da boluje od klaustrofobije pa nije smeo da bude u zatvorenom prostoru. Gagi se zaista pridržavao terapije i išao na razgovore sve dok nije ostao bez para - kaže izvor i dodaje:

Razumevanje

- Malo je nastupao, imao je jedva da preživi, nije mogao da priušti terapije koje su veoma skupe pa je prekinuo da ide na razgovore. Ipak, kad god je mogao da nešto zaradi, on je novac davao doktoru i posle nekog vremena zaista se osećao bolje. Veliku podršku pružila mu je Luna kada je počela da radi i ona ga je finansirala. Sada ga ona najbolje razume. Iako joj je Anabela dala vetar u leđa i rekla da poseti stručnjaka, ona je zvala tatu da se posavetuje s njim jer je i on prošao kroz isto i potpuno je razume -kaže izvor za beogradske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dušan

05.11.2018 22:09

A svuda noc,noc,noc,noc. I svuda mrak,mrak,mrak. Ma hajde daj mi,daj daj. Daj mi neki,neki tajni znak.

Odgovori 16 1
Rance

06.11.2018 08:50

U mraku su sve macke crne. Tako i oni.

Odgovori 17 0
Goran

06.11.2018 14:34

Mrak, mrak, mrak, mrak pao mi na oci , ni topova trista nece mu pomoci .

Odgovori 12 0