Ivana Vrbaški progovorila o trudnoći: Volela bih da rodim dete Karađorđu!

Autor: alo.rs

Zadruga

04.11.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški i Aleksandra Subotić su aktuelne učesnice rijaliti šoua "Zadruga 2". Dok one prolaze kroz teške trenutke u Beloj kući, njihovi roditelji Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić su započeli emotivnu romansu.

RepublikaFoto: Prntscrin
Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić

Nakon što su saznale za njihovu ljubav, naslednice su im ostale u šoku, pa se tim povodom Ivana Vrbaški danas uživo uključila u emisiju "Premijera - Vikend specijal".

Tom prilikom, Ivana je otkrila da li je u drugom stanju, kao što se proteklih dana nagađalo u medijima:

- Pa, još ne znam. Čekamo. Čekam da prođe još koji dan. Već sam bila na nekim analizama. Ne sumnjam, ništa ne razmišljam. Bićete obavešteni. Volela bih da postanem majka. Karađorđe je oduševljen. On je zaista poseban čovek - rekla je Ivana.

Naime, unuka Karađorđa Subotića i sin Ivane Vrbaški zajedno idu na jahanje, dok su im ćerke u rijalitiju. Ivana je istakla da je sasvim slučajno došlo do početka njihovog emotivnog odnosa i da je Karađorđe po svemu sudeći čovek njenog života:

- To se sasvim slučajno dogodilo. Ona i Karađorđe su jednom prilikom bili kod nas. Mala je razlika u godinama, Boris je dete koje ne možete da ne volite - dodala je Vrbaški.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ciro

05.11.2018 08:51

Ovi svaki dan izjavljuju nesto. Kao da su u rijalitiju. Ili im ovo dodje kao preporuka za rijaliti.

Odgovori 13 0
Ana

05.11.2018 11:59

Ivana bi volela da udje u Zadrugu. Pokušava da udje koristeci se svim mogućim sredstvima.

Odgovori 12 0