Matora: Luna će se u "Zadruzi 2" još više pokopati!

Autor: pink.rs

Zadruga

03.11.2018

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora obeležila je prvu sezonu "Zadruge" svojom ljubavnom vezom sa Sanjom Stanković, a njihova ljubav je procvetala i nakon izlaska iz rijalitija. Matora je sada odlučila da se vrati na dobro poznato mesto, a za portal Pink.rs govorila je neposredno pred ulazak.

RepublikaFoto: e-stock/Petar Alex
Jovana Tomić Matora

Jovana je otkrila da je pratila Zadrugu nekoliko nedelja pred ulazak, kao i da joj je glavni motiv ulaska novac, a nas je zanimalo da li se plaši da Sanju ostavi samu napolju: 

- Sve je pod kontrolom, više se ona plaši da ja ne napravim neko sranje (smeh). Sve je super, napolju je sve pod konac, ulazim srećna, zadovoljna, mirna, tako da je sve super - iskrena je bila Jovana. 

S obzirom na to da svi znamo kako su njih dve započele vezu, naterali smo Matoru da nam otkrije da li u Zadruzi postoji neka devojka koja joj je simpatična: 

- Nema nijedne devojke da mi se dopada, ali jedina devojka koja nam je lepa i za koju smo rekle obe (Sanja i ona) da ima dobru zadnjicu je Eleonora, ona je jedina tamo dobra riba - iskrena je bila Matora. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Jedini par koji je opstao nakon "Zadruge 1" upravo su Matora i Sanja, a Tomićeva nam je otkrila da su one pre svega najbolji prijatelji: 

- Čudno je to, svi su davali neke rokove... Vidite kolika je to podrška, ona mi je dala vetar u leđa da uđem, mnogi su komentarisali da me ne podržava. Ja sad ovo što ulazim i sve što radim, to je zbog Sanje i mene, zajedno donosimo odluke, zajedno učestvujemo u svim poslovima, mi smo prvo najbolji prijatelji, pa partneri - otvorena je bila ona. 

Sanja i Matora su imale veliku raspravu sa Anabelom Atijas na finalu "Zadruge 1" a to se nije stišalo čak ni nekoliko sati pred Jovanin ulazak. Ipak, ona nije želela ništa da komentariše što se tiče pevačice, ali je zato sigurna da Luna neće moći, kako je sama rekla, da se opere od svega što je radila u prvoj sezoni rijalitija: 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Ne! Tek će se pokopati, zatrpaće se još više, videćete! - vidno uzbuđeno je rekla Jovana. 

Kako se mnogo spekuliše o tome da Savo Perović zapravo gej, iako on to ne želi da prizna, na samom kraju smo pitali Matoru da li će mu pomoći da javno prizna ko je i šta je pred milionskim auditorijumom, a njen odgovor će vas sigurno iznenaditi: 

RepublikaFoto: Republika.rs
Savo Perović

- Sanja i ja imamo neke drugare koji poznaju Sava, eto tako da se izrazim. Nikoga ja ne mogu da nateram na to da se otvori i bude iskren, ali sigurno je da će na njemu biti pritisak, bio je i na nama, a ja ću svakako biti tu da ga posavetujem ako mu bude trebalo - zaključila je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

03.11.2018 20:07

To je sigurno. Luna će se u "Zadruzi 2" još više pokopati.

Odgovori 26 7
vera

04.11.2018 08:24

Luna je mozak devojcice u telu odrasle devojke od 23 godine. Ona ne shvata kada nanosi bol drugim osobama.

Odgovori 16 5