(VIDEO) Ovo je kazna za Nadeždu: Doživotno će boraviti u Zadruzi?!

Autor: pink.rs

Zadruga

02.11.2018

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić je prekršila pravila ugovora kada je odlučila da samovoljno napusti "Zadrugu 2", te je prinuđena da plati novčanu kaznu.

Da podsetimo, Nadežda je boravila u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruga" i u istom je prekrišila ovo pravilo. U skladu s tim kazna joj je duplirana.

Foto: TV Pink/printscreen
Nadežda Biljić

Naime, protekle večeri Biljićeva je posle više pokušaja samovoljno napustila "Zadrugu 2", te je Veliki šef obavestio milionski auditorijum i učesnike kolika je njena kazna. A kada su zadrugari čuli koliko će pevačica morati da plati, bili su u šoku.

Foto: TV Pink/printscreen
Učesnici se "zaledili" kada su čuli kolika je kazna.

Biljićeva sada osim 50.000 evra iz prethodne sezone, duguje produkciji još toliko, pa je njen ceh ukupno 100.000 evra. Takođe, postoji i druga opcija, koju primenjuje redovno Miki Đuričić koji kada god izađe iz rijalitija, kako bi vratio dug uđe i sledeći put da taj novac zaradi. Izgleda da će i Nadežda krenuti njegovim stopama te ćemo je verovatno gledati i u sledećoj sezoni. 

A da je Nadeždina nova kazna stupila na snagu, potvrdio je i Veliki šef u pismu:

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Nadežda samovoljno napustila Zadrugu. Kako je već drugi put prekršila jedno od osnovnih pravila, televizija Pink prinuđena da joj traži isplatu od dva puta po 50.000 evra i uputi tužbu - pročitao je Lepi Mića pismo Velikog šefa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

03.11.2018 16:39

Licno poznajem jednog ucesnika Pinkove Farme, ime mu necu spomenuti, koji je samovoljno napustio takmicenje i za to platio kaznu od 0 evra, tako da te price o kaznama su cista glupost.