(VIDEO) Zerina i Bane nikako ne mogu da nađu zajednički jezik: Najgora svađa do sad!

Autor: pink.rs

Zadruga

01.11.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Zerine Hećo i Baneta Čolaka stavljen je na test kada je sinoć voditelj Milan Milošević čitao pitanja koja su gledaoci postavljali na zvaničnoj Fejsbuk stranici Televizije Pink. Odgovori koje je ona davala se nisu svideli njenom dečku.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina Hećo i Bane Čolak

Zerina u poslednje vreme ne može da trpi da joj Bane govori šta treba da radi, priča i kako da se ponaša u najgledanijem rijalitiju. 

- Sa kim ti pričaš ovde, pričaš ljudima drugačije priče, ispada da ja lažem. Izvini, ti mene pre nisi lagao, ali sad vidim drugačije - započela je Zerina svoje izlaganje, a potom nastavila:

- Moj bes prema tebi i stvari koje ti zahtevaš, to su meni debilne stvari. Jako dobrog sagovornika si našao, ali Saleta, čovek ne zna gde se nalazi - rekla je Zerina. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina Hećo i Bane Čolak

- Ti nemaš povoda da pričaš takvo nešto. Sinoć si rekao Adamu i Jeleni da sam otišla da pričam sa muškarcima... - pričala je Zerina.

- Ja sam rekao da sam tebe prihvatio, i veru i dete i sve - pričao je Bane, ali je Zerina rekla:

Hećo je iskreno govorila kako u svom dosadašnjem boravku nije davala razloga da se Bane ponaša kao ljubomoran muškarac, ali i bilo šta drugo što bi moglo da bude opravdan razlog njegovog ponašanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

01.11.2018 20:50

Bane je neverovatan kad moze ovo da slusa. Zerini jezik i usta ne staju.

Odgovori 11 0