Nakon neviđenog haosa u "Zadruzi", on umalo doživeo infarkt!

Autor: blic.rs

Zadruga

31.10.2018

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić prethodnu noć provela je u zatvoru "Zadruge" gde je besnela i histerisala, što je veoma teško palo njenoj porodici.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

Biljićeva je u zatvoru završila posle svađe sa Adamom i Lunom, a bila je ljuta na sve takmičare koji su stali na stranu Đoganijevih.

Situacija se ni danas nije smirila pa je Nadežda ušla u sukob sa bivšim dečkom Mikijem Đuričićem.

- Nadežda, nisi u pravu. Hoćeš da produbljuješ priču koja je završena. Bilo je sr**e, ne pričate i kraj. Ti si išla na radio da se pravdaš da nisi kriva. Nosi se u pi**u materinu glupavu, ljudi neće s tobom da imaju posla - bio je oštar Miki.

RepublikaFoto: youtube.com/Zara Donat
Miki Đuričić

- Je l' znaš da je moj otac sinoć imao predinfarktno stanje zbog svega ovoga? Je l' znaš da je mom bratu skočio šećer i da je mogao da umre zbog onog sinoć? Jadni, oni su žrtvice. Ja nisam rekla da nisam kriva već sam ispričala kako je bilo. Meni nije bilo dobro celo jutro, celu noć i ceo dan, mojoj porodici nije dobro, ali važno je samo da se Adam potresao. Naravno da se nerviram. I onda dolazi Jelena Krunić da ih brani i kaže: "Sad mi je jasno što si dobila šamar, ti si psihički bolesnik" - pravdala se Biljićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rance

01.11.2018 05:30

Brze ona saznala nego mi citaoci.