(VIDEO) Ponovo će se kajati?! Krunićka opet završila u krevetu sa Petrućijem

Autor: pink.rs

Zadruga

31.10.2018

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo je pao poljubac, a potom prljavi ples, pa čak i s*ks. Učesnici rijalitija "Zadruga 2", Jelena Krunić i Marko Petrušević Petrući su opet razmenjivali nežnosti pred svima, dok su ostali zadrugari bili u šoku.

Foto: TV Pink/printscreen
Krunićeva i Petrušević na ljubavnom pomolu..

Naime, u toku sinoćne žurke palo je pomirenje između  Jelene Krunić i Marka Petruševića.  SJajna atmosfera, dobra muzika  ih je ponela , pa su pruzili još jednu šansu svom odnosu. 

Foto: TV Pink/printscreen

Njih dvoje su se pre tačno nedelju dana smuvali, pa je čak pao i seks, ali ova romansa nije potrajala, a nakratko su čak prestali i da razgovaraju.

Ipak, večeras se sve promenilo, pa je ponovo pao poljubac, a zatim i prljavi ples koji je Krunićeva nesmetano izvela na očigled svih. 

Dok zaljubljeni par nije skidao osmeh sa lica, zadrugari su bili u šoku. 

 Da podsetimo, oni su i pre nedelju dana imali žestok seks u spavaćoj sobi, svedoci  događaja su bili učesnici rijalitija koji su gledali njihovu akciju. Jelena je nakon prvog odnosa bila ogorčena, zbog Petrućijeve izjave da je između njih bio seks na veče, te je i zaplakala. Ipak, igračica je rešila da sve to ostavi po strani i opet da šansu pevaču.

Foto: TV Pink/printscreen

Krunićka ponovo u krevetu sa Petrućijem!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading