Subotićka bez se*sa: Na nju mu se ne diže, kad mu Lazar priđe bliže!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević i Lazar Jeremić kriju da su pre nekoliko godina bili u ljubavnoj vezi i da taj detalj kriju kao zmija noge.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra i David

Kako naš dobro upućen izvor navodi, ova dva aktuelna zadrugara bili su u strasnoj ljubavi. Marija Kulić je jednog momenta rekla kako je Davidov dečko u rijalitiju, ali tu se zaustavila i nije želela da otkrije dalje. Rijaliti dodatak došao je do izvora koji tvrdi da je taj dečko zapravo Lazar Jeremić.

- Mučenik Lazar je naskakao na sve žene pokušavajući da sakrije svoju želju za istim polom. Glumatao je da mu se sviđa Luna, uspeo je nešto kod Nataše Moskve, koja je slobodna devojka i koja je jako dobra, ona vapi za seksom. Ali Lazar nije sposoban za to jer ga žene ne privlače. Mama Miljane Kulić prestravila je Davida kada mu je jednom prilikom rekla da zna kako je unutra njegov momak. Svi su odmah pomislili da se radi o Tomi Paniću, jer i za njega kolaju priče da je gej. Lazar je tada počeo da se trese i da se sklanja, i sve je bilo jasno kao dan da se radi o njemu. Njih dvojica su bili u strasnoj vezi i jedva su se razdvojili, tada je Lazar upao u kombinaciju sa Branislavom Radonjićem Brendonom - kaže naš provereni izvor koji dalje nastavlja:

RepublikaFoto: printscreen/twitch.tv/videos
Aleksandra

Ljuba Pantović ima dokaze protiv Davida i Lazara, ali to je njen kec u rukavu kada bude ušla u rijaliti i saspe im sve u lice

- Ljuba Pantović je svojoj ćerki Aleksandri skrenula pažnju na to da zna sve o Davidu i da treba se čuva njega i još jedne osobe koja je unutra, ali zaslepljena ljubavlju, ona to nije shvatila. Ona je u pismu naglasila da devojke nisu pretnja. Ljuba zna celu priču za gej-vezu Davida i Lazara, ali to je njen kec u rukavu kada bude ušla u rijaliti i saspe im sve u lice sa sve dokazima.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/lazar_jeremic_jera
Lazar Jeremić

Dragojević ne može da ima seks sa Aleksandrom jer mu je bivši dečko u blizini i to ga blokira da se opusti sa ženom

- Dragojević se zato i plaši da će Ljuba ući i da će izneti sve činjenice vezane za njegove sklonosti ka istom polu i vezano za njegovu ljubavnu gej-aferu za Lazarom Jeremićem. Aleksandra jadna i ne sluti ništa, čak ni to da je njen verenik delio postelju u isto vreme sa Lazarom i sa njom. David ne može da ima seks sa Aleksandrom jer mu je bivši dečko u blizini i to ga blokira da se opusti sa ženom. On se vadi na kamere, ali jasno je kao dan da mu je teško da kontroliše svoje nagone prema bivšem seksualnom partneru - završava dobro obavešten izvor Rijalitija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

30.10.2018 18:24

Kako je Sloba mogao u prisustvu žene da ima seks... Ispade David moralan tip svaka čast