Lepi Mića moli produkciju da ga zaštiti: Marija hoće da plati narkomane da me ubiju!

Autor:

Zadruga

29.10.2018

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač, koji je s Nišlijkom na ratnoj nozi od samog početka rijalitija „Zadruga“, a s kojom je pre ulaska na imanje u Šimanovcima bio u dobrim odnosima, kaže da mu nije svejedno jer je Miljanina majka spreman na sve. Pa i na ono najgore.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mića

Lepi Mića tvrdi da mu je Marija Kulić zapretila smrću, zbog čega strahuje za svoj život, pa je pred svim cimerima pričao zašto smatra da neće biti siguran i bezbedan kada se rijaliti završi.

- Ovo je prevršilo svaku meru. Molim produkciju da reaguje. Marija mi je rekla da će, kada se završi rijaliti, platiti narkomane da me ubiju. Za mene je to ozbiljna pretnja smrću. Molim vas da ovo shvatite krajnje ozbiljno, jer je reč o mom životu. Neću da se igram s tom budaletinom, jer znam da je ona spremna na sve. Ne želim da razmišljam i da se okrećem kada izađem na ulicu - Lepi Mića je molio da se vrate snimci i ceo slučaj da se zabeleži u sudu.

Međutim, Dušica ga je uveravala da je bezbedan u rijalitiju i da ne treba da se plaši.

S druge strane, Marija se samo smeškala, a na kraju je Lepom Mići poručila da je ne zanima njime da se bavi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marijana Zonjić

- Ti mene i treba da se plašiš. Ti si jedna gnjida. Budala i smrad. Nisam luda da prljam ruke na tebi. Sram te bilo, šta si mi sve izgovorio. Bolje se zapitaj kome si se sve zamerio, ja dok dođem na red, ti ćeš već biti gotov - rekla je Kulićka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading