Ovde Stanija lično: Vladimire, ja sam te blokirala!

Autor:

Zadruga

24.10.2018

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza starlete Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića zavrila se na, ne baš, lep način. A sada se Stanija lično obratila svom bivšem dečku kome je otkrila da ga je upravo ona blokirala na svojim društvenim mrežama, kao i da su raskinuli.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sada je gotovo... Stanija se oglasila

- Stanija lično ovde! Prenesite Vladimiru da sam ga lično blokirala na Instagramu, da sam ja lično obrisala sve slike, snimke s njim i sve vezano za Zadrugu! Recite mu da obriše sve snimke i slike sa mnom i da mi više ime ne pomene! Da Tamaru ostavi na miru! Da više ne zloupotrebljava situaciju i ljude u trnutku kada ne mogu ni da se oglasim. Eto mu svi vi fanovi, podrška sve!!! A na mene da zaboravi - napisala je Dobrojevićeva vidno ljuta na bivšeg dečka. 

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic
Šta je tražio, to je i dobio... Stanija raskinula s Vladimirom javno

Razlog za ovakvo objašnjanje jeste jučerašnja Vladimirova objava na njegovom profilu na instagramu gde je napisao da je on i dalje u vezi sa Stanijom, a tom prilikom izvređao je i njenog PR-a.

- Obraćam se tebi Tamara Radoman. Pr-u moje devojke jer seti se...dok ona ne kaže da nismo u vezi ona je moja devojka... ma koliko tebi bilo teško zbog toga. Ako misliš da si važna jer imaš šifru njenog instagrama znaj da sam ja još važniji jer imam ključ od njenog srca. Zašto se takmičiti u tome ko piše bolja saopštenja?  HAJDE DA SE TAKMIČIMO U TOME KO JE VIŠE VOLI. Sve sam priznao i rekao da sam jedini krivac ja. Krivac čim sam spao na to da sa tobom polemišem. Od 11-og Oktobra u 4:47:43 se nisam sa njom čuo - 303 sata, 12 minuta i 17 sekundi... Poslednje što mi je tada rekla je VOLIM TE. 

Dok od nje ne čujem da to nije istina ja ću je čekati jer sam već rekao da znam koga čekam. 
Hajde sada budi mangup pošto sam ja kao što si me nazvala "pi*da" i daj joj priliku da se obrati. 
P.S. Mali savet za tebe ako misliš dobro MOJOJ DEVOJCI. Sa ljudima koji je podržavaju budi fleksibilnija jer će je ti ljudi dovesti do duple krune, a ne ti - napisao je juče Tomović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ruska

25.10.2018 11:34

Vladimire Vladimire ... Ucinjeno se Ne ucinjenim, uciniti Ne moze !