Sve shvatila? Aleksandra sumnja da Ljuba preko ove osobe pokušava da dođe do nje!

Autor:

Zadruga

21.10.2018

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijaliti programa "Zadruga 2", Aleksandra Subotić već duže vreme ne razgovara sa majkom Ljubom Pantović a nakon što je sinoć tema večeri u šou programu bila seksulana orijentacija njenog verenika Davida Dragojevića, posumnjala je da je ovo delo njoj najbliže osobe.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sinoć je na videlo izašlo ono o čemu se priča u spoljašnjem svetu... Aleksandra i David

Aleksandra i David odmah su konstatovali da njena majka Ljuba van rijalitija govori da je Dragojević gej, a sada je Subotićeva posumnjala da je Ljuba stupila u kontak sa osobom koja joj je sada u "Zadruzi 2" veoma blizu. O ovome je Aleksandra danas razgovarala sa Drvetom mudrosti:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić
Foto: instagram.com/ljuba_champion
Ljuba Pantović...

- Meni je više muka da pričam o tome, posle onoga juče prosto mi je bilo neprijatno. Ima tu problemčića, ima svega, ali se baš napravila velika frka oko toga. Juče mi je bilo odvratno da ja pričam da li je moj verenik, budući muž, gej. Jadno mi je što sam dozvolila da se priča na tu temu. To mi je bilo ružno. Ja sam navikala na te priče, a znam da se on potresa oko toga. Nikada sebi ne bih dozvolila da mi pukne veza sa Davidom - ispričala je Aleksandra koja misli da se Katatrinn Ristić sastala s njenom majkom pre ulaska u "Zadrugu 2" s kojom se dogovorila o tome da rastavi Subotićevu i Dragojevića:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra i David

- Ona mala Keti mi je baš bezveze. Jedino mi je Keti rekla kako ja gušim Davida. Ja mislim da se njoj David ne dopada, ali posle te priče koju je imala od juče mislim da je imala blizak kontakt sa mojom najbližom osobom koju sam juče spominjala-  izrazila je sumnju Aleksandra koja je nakon razgovora sa Drvetom mudrosri otišla kod Davida u pab i ispričala mu sve o čemu je razgovarala u Rajskom vrtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading