Davidova majka: Moj sin hoće da ostavi Aleksandru, ali ne zna kako!

Autor: Svet

Zadruga

21.10.2018

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Davida Dragojevića koja čuva malu Magdalenu dok je njena majka Aleksandra Subotić u rijalitiju, otkriva veliku tajnu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
David Dragojević i Aleksandra Subotić

Naime, ona navodno priznaje da je njen sin David odavno želeo da stavi tačku na vezu sa Aleksandrom.

- Gledam ih svakog dana i to više nisu oni. David se ugušio, a Aleksandra mu ne da nimalo mira. Ona je strašno ljubomorna i ne da mu da diše. On, bre, ne može ni sa muškarcima da priča, a da mu ona ne zameri. Previše se svađaju i Aleksandri svaki dan nešto novo smeta. David nju stvarno voli, ali neće moći još dugo da izdrže ovako. Ili će ona da se opusti ili će ga izgubiti - iznela je svoje mišljenje Biljana Dragojević.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Biljana Dragojević

- Baš mi je jedan Davidov drug nedavno pričao kako mu se moj sin žalio da želi da ostavi Aleksandru, ali ne zna kako to da joj saopšti. I sa mnom je David malo pričao, kada smo ostajali sami, i rekao da mu je sve teža veza na daljinu, kao i Aleksandrin pritisak - istakla je ona, dodajući da ih je često savetovala da razgovaraju civilizovano, ali da im je to teško polazilo za rukom i dok su bili napolju, a kamoli u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading