Njih troje Luna više ne želi da vidi: Ništa im nisam uradila, a mrze me!

Autor:

Zadruga

19.10.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večerašnje nominacije za mnoge nisu bile iznenađujuće, a Luna Đogani izgovorila je imena za koje su mnogi bili sigurni da će i reći.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Više ne želi da ih trpi... Luna

Naime, u toku nominacija Luna nije izgovorila imena dvoje, već troje učesnika koje ne želi više da vidi u svom životu, ali ni u "Zadruzi". Ona je najpre za izbacivanje nominovala majku i ćerku Kulić:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
A Marija se baš potresla zbog Luninih reči...

- Nikada nisam osetila toliku količinu mržnje s nečije strane jer ja nemam to osećanje u sebi. Prve dve osobe u paketu su Marija i Miljana Kulić koje sam poštovala i gotivila. Jednostavno, to su osobe kojima nisam ništa uradila u životu, a one mene mrze - istakla je Đoganijeva, koja je posle njih izgovorila ime čoveka s kojim je u sukobu od prošle sezone popularnog rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mića je imao odgovor za Đoganijevu...

- Treća osoba je Lepi Mića zato što me još od prošle Zadruge ne voli zbog svoje štićenice za koju je zadužen da je štiti. Ništa mu nisam uradila, ali čovek me ne voli, ne podnosi me i napolju i u rijalitiju - dodala je blogerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dragan

19.10.2018 19:09

Ni Luna nikoga ne voli. Sve zadrugare potcenjuje a sebe precenjuje. Zasto bi neko voleo svalerku Lunjaru koja je rasturila srpski brak Slobe i Kije?

Odgovori 26 4
stocar2009

19.10.2018 20:02

Bravo lunci samo jako mico idi kuci matori p grozni kako te mrzim muvas mlade devojke

Odgovori 5 25
Ma

19.10.2018 22:12

Devojko, ti i dalje pokusavas da nam ispiras mozak. Osvesti se i shvati vise sta si uradila, zajedno sa tvojim ljubavnikom.Dvoje ljudi se razvelo.

Odgovori 19 3
Lola

20.10.2018 09:42

Luna je prva puna mrznje! Mrzi zakonitu zenu svoga bivseg decka,samo zato sto postoji!

Odgovori 10 3