Miljana obrisala kupatilo Markovom posteljinom, a onda mu se izvinjavala celu noć i to sve zbog ovoga!

Autor:

Zadruga

19.10.2018

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana je od Drveta mudrosti dobila specijalan zadatak, ali joj Marko uopšte ne pomaže u tome. Drvo joj je saopštilo da u roku od 48 sati mora da se pomiri sa Markom i da sve učini kako bi se to dogodilo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

Ona od sinoć Marka juri po celoj zadruzi, ali on uspešno odoleva pomirenju pa joj je u nekoliko navrata rekao da će se pomiriti sutra. Pošto se plaši da zadatak neće ispuniti Miljana ne prestaje da ide za njim.

- Hoćeš da pominjem sad šta si sve pričala? Onda pokušaj da me razumeš. Moraš da iskuliraš i da shvatiš da ti i ja ne možemo biti dobri kao nekad nakon svih izgovorenih reči - rekao je Marko, a onda je MIljana nastavila:

- Molim te pruži mi ruku da se poljubimo i pomirimo. Oni su mi dragi, a ti si mi poseban. Ja više to neću da radim. Ja sam slaba na tebe, ti si moj drug. Možda sam ja umislila da si mi bio drug. Želim da postanemo dobri prijatelji u "Zadruzi 2" - rekla je Miljana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Miljana

Ukoliko zadatak bude uspešno obavila Miljana će za uzvrat dobiti trepavice, pa vi po ovom njenom ponašanju prosudite koliko su joj važne.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

19.10.2018 19:16

Miljana je vrlo uporna. Bila je nepravedna prema Marku.

Odgovori 10 0