(VIDEO) Luni nije bilo dobro kada je videla na šta liči!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.10.2018

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani, Jelena Krunić, David Dragojević i Branislav Radonić Brendon su proveli popodne ćaskajući pored jezera. U jednom trenutku su se dotakli tema o sređivanju i šminkanju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Napolju mi se nikad nije desilo da mi noge budu dlakave, a ovde su stalno zarasle. Nemam ni za koga da se sređujem - požalio se Brendon. 

- Tako sam i ja prošle godine razmišljala, a onda kada sam gledala u klipovima na šta sam ličila htela sam da padnem u nesvest. Zato sam odlučila da mi se ove godine to neće desiti. Bila sam kao retard, u pidžami, sa punđom, bez šminke, razvlačim se po krevetu. Kao zaljubila sam se i nema potrebe da se sređujem - rekla je Luna iskreno.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Jelena je prokomentarisala da baš kada je neko zaljubljen treba da se sređuje.

- Ja jesam u početku, a onda kada sam se navikla... A i on mi je pričao da sam tako bez šminke najlepša - odgovorila je Luna.

Evo nekih Luninih izdanja iz prve sezone:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Boris

18.10.2018 17:28

Luni nije bilo dobro kada je videla na šta liči! Mi u kometarima to stalno pisemo. Luna je vrlo ruzna i ona mora svakog dana da se detaljno sredjuje da bi bila pristojno simpaticna.

Odgovori 32 1
Rade

19.10.2018 09:13

Luna je ruzna devojka. Samo detaljnim sredjivanjem moze da prikrije brazgotine na licu, bubuljice, izrazene kapilare zbog alkohola, zapustenu kozu lica, prelomljen dugacki nos. Kada se ne sredi njena ruznoca dolazi do izrazaja.

Odgovori 19 0