Opšti haos u Zadruzi: Bane pominjao Zerininu ružnu prošlost!

Autor:

Zadruga

18.10.2018

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", Zerina Hećo i Bane Čolak su se nekoliko puta žestoko posvađali. Povod za raspravu bilo je pitanje o odnosu Baneta i Miljane Arsić, a par je sa prebacivanjima i teškim rečima nastavio do duboko u noć.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bane i Zerina

- Znaš kad ćeš shvatiti moju reakciju za tebe i Miljanu? Za jedno sedam godina. Kad malo sazriš, jer sve ono što ti meni radiš, ja sam tebi radila večeras za Miljanu - rekla je Zerina.

- Ti mene ne poštuješ kao ličnost. Stalno pričaš preko mene za stolom, to je znak nepoštovanja. Ti si alapača - prebacivao joj je Bane.

 

 

- Ti se loše ponašaš prema meni, surovo loše. Jesam ja bila prostitutka, jesi me našao na ulici? Stalno pominješ moju tamnu prošlost - vrištala je ona. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

18.10.2018 14:02

Ona sama pominje svoju tamnu proslost. Time sama priznaje da je imala tamnu proslost. Ali kao takva ne treba da krivi Baneta, jer on kriv za to.