Polivan sam go*nima, udarali su me: MC Damiro otkrio razlog bekstva iz Zadruge!

Autor:

Zadruga

18.10.2018

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MC Damiro je juče, posle nekoliko pokušaja, svojevoljno napustio "Zadrugu", a produkcija je ubrzo objavila da je zbog tog čina diskvalifikovan i da će ga tužiti u iznosu od 100.000 evra zato što je u drugoj sezoni bio bez honorara i odrađivao kaznu iz prve kada je takođe pobegao.

Foto: Prntscrin
MC Damiro

Reper se nije oglašavao neko vreme, a onda je na njegovom Instagramu osvanula fotografija novčanice od 200 dinara, kao i njegovo javno izvinjenje svojim fanovima zbog napuštanja Zadruge. 

Naime, njega je isprovociralo to što su ga i Krunićeva i Đoganijeva udarile, a kako je bio pod dejstvom alkohola, nije mu trebalo dugo da se odluči da, po ko zna koji put, preskoči kapiju Zadruge.

- Izvinite duše moje, bolelo me je. Nije produkcija kriva jer nije videla kada su me sinoć udarali. Za moje zdravlje bih izašao 3.000 puta, a nekima sam vredan ovoliko kao na slici jer je ovo jedino sa čime sam izašao. Ja sam MC Damiro, nikada moje fanove ne bih izdao da me moje kosti nisu bolele! Pišali su po mom krevetu, polivan sam vodom i govnima, sve sam izdržao, ali ne mogu da spavam od bolova. Izvinjavam se dobrim ljudima koji me podržavaju - poručio je Damiro u prvom obraćanju javnosti i time stekao još veći broj ljudi koji ga podržavaju i vole.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

18.10.2018 17:35

Video sam da ga svi odguruju od sebe i od zbivanja. Ponasali su se prema njemu kao prema pijanom coveku koji je dosadan i nerazuman.