Nadežda pričala svoju tužnu priču o dečku, Miljana joj se smejala!

Autor:

Zadruga

18.10.2018

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijaliti šou programa "Zadruga 2", Nadežda Biljić sedela je sa svojim cimerkama u dvorištu i pričala o muzičkoj karijeri. Tu su bile Olja Bajrami i Nadežda Biljić, a pažljivo su ih slušali Mika i Giba i Miljana Kulić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić

Miljana je u jednom trenutku rekla i kako joj je smešno što im Nadežda "drži predavanje".

Ali, dok su pričale o tome kako je raditi Olja je otvorila dušu i u jednom trenutku rekla kako je mami ljubila noge kada se vrati sa svirke i ugleda čistu kuću.

A onda je i Nadežda rešila da otvori dušu i ispriča im deo svog života koji je provela sa dečkom. Oni su tada živeli zajedo, ali se to nije lepo završilo.

- Ja imam loše iskustvo. Bila sam u zajedničkom životu, dala mnogo novca i isterao me kao slepca na ulicu u trenerci. Sad mi je došlo iz d*peta u glavu! Neću više to da dozvolim! Te sekunde kada zatrudnim, ostavljam mikrofon! Znaš kakav muškarac treba da mi bude. Kada sam živela sa ovim kretenom, tada sam radila i najviše zarađivala - ispričala je Nadežda i ostavila ovu grupu zadrugara koja je sedela sa njom, u potpunom šoku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading