Rada zaplakala zbog Mike i Gibe: Moram to da trpim, ja sam majka i to boli!

Autor:

Zadruga

17.10.2018

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Vasić sinoć je zajedno sa Marijom Kulić bila gost kod Ognjena Amidžića, a jedna od najtežih tema za nju upravo je sinoć bila na dnevnom redu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Rada Vasić

Ognjen je pitao Radu za njene sinove Miku i Gibu, kao i da li primećuje da su drugačiji:

- Ja kao majka, kad sam mogla da ih čuvam od kilogram mesa, što se kaže, tako sada mogu da ih prihvatim. Važno je samo da su oni meni živi i zdravi. Ja ne mogu njih da krivim, ja više sebe krivim. Čujem da kažu gej, fejk, ja ne znam šta to znači - počela je Rada, a onda je zaplakala.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mika i Giba

- Ja sam svoju decu vodila kod doktora, i oni su na osnovu krvi i mokraće rekli da idemo dalje jer oni imaju više žesnkih hormona. Vidi se kako se oni oblače da više liče na žensko nego na muško. Imam starijeg sina i vidim sina i vidim njih. Ali od malena su takvi. Takvi su rođeni. Ništa ne mogu da odlučim ja. Ako imaju više ženskih hormona nek dobiju neku terapiju, da budu ili muško ili žensko, pa šta Bog da, to moram da trpim. Ali nije to svejedno, ja sam majka i to boli - rekla je Vasićka kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

17.10.2018 18:02

Vazno je da su zivi i zdravi.