(VIDEO) Toma napao Petrućija: Hoćeš da te je*em? Ja sam topdžija, a ti furundžija!

Autor:

Zadruga

13.10.2018

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina zadrugara je leglo da odmara jer ih večeras očekuje burno veče, tačnije nominacije i pitanja novinara. Marko Petrušević je odlučio da svoje spavanje na komodi u dnevnoj sobi privede kraju tako što je počeo da izvlaci prazan krevet koji se nalazio pored manekena Tome Panića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Toma Panić

Panić je na to burno reagovao pa je ustao i počeo da preti i izriče niz uvreda na račun pevača. Njega nije zanimalo zašto on nema gde da spava, pa je pokušavao da spreči premeštaj kreveta. 

- Šta mene boli ku*ac što tebi menjaju krevet?

- Hej, ti meni možeš da se meni dr*aš, samo ovde. Neću ja njega da udarim, nemojte da brinete. Neću više da trpim, spavam tamo na komodi 10 dana, ne zanima me - govorio je Petrušević, dok ga je Toma vređao:

- Klošaru jedan, vidi kakav si, idi operi zube i usta, nemoj da mi balaviš dok pričaš sa mnom - vikao je vidno iznervirano Toma.

- Ma hajde bre, imaš fore kao u osnovnoj školi, on mene ako udari, ja ću da ga pustim da me udara. Zamislite Toma frizura da mene udari - pričao je kroz smeh Marko.

- Šta si se okrenuo, da te je*em? Ja sam topdžija a ti furundžija - rekao je Toma.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boro

15.10.2018 11:21

Toma tvrdio da nije gej a sada se izdao. Toma se i ponasao vrlo nekulturno. Tomi trebaju nekoliko kreveta za njega i ljubavnice?