(VIDEO) Zadrugari žele da smene Miljanu?!

Autor:

Zadruga

13.10.2018

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pismo Velikog šefa je stiglo i iznenadilo zadrugare. Jedina koja se oduševila njegovim sadržajem bila je Miljana Arsić koja je spomenuta u pismu kao vođa koja nema autoritet i koju zadrugari glasanjem moraju da promene ili zadrže uz smanjenje budžeta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- S obzirom na nepoštovanje pravila i da niste bili svi za stolom, postavlja se pitanje da li je vođa sposoban da uspostavi autoritet ili to nema veze sa vođom. Sada svi pojedinačno ustanite i glasajte da li ćemo Vas kazniti nedeljnim budžetom ili smenom Vođe - glasilo je pismo. 

Lepi Mića je ustao i naveo da i kada je on bio vođa nije mogao nad nekim zadrugarima da uspostavi autoritet.  

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Haos u Zadruzi zbog budžeta

Ti jesi sposobna, samo nisi zainteresovana, još dva dana si vođa. Mislim da nema svrhe da te menjamo. Ja kada sam bio vođa nekada nisam mogao toj ''vip loži'' da dokažem da moraju da sede za stolom - rekao je Lepi Mića.

Većina zadrugara je tražila da se vođa smeni kako ne bi došlo do smanjena zajedničkog budžeta. Zorica Marković se tome protivila, navodeći kako su pojedini zadrugari nevaspitani i da ne poštuju rijaliti ni televiziju Pink. 

Ko god bio, ovakvih situacija će da bude, meni je svejedno. Majke mi evo, do kraja rijalitija ćemo nailaziti na ove situacije. Hajde, da te smenimo, vidim da želiš to - rekla je Luna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
djurdje

13.10.2018 18:29

Vodja nema nikakva prava. Samo obaveze. Dajte vodji bar pravo da na kraju mandata deli budzet.

Odgovori 17 0
Boro

15.10.2018 08:00

I Miljana zeli da je smene. Sa olaksanjem prihvata smenu.