Nadežda: Miki me je izje*ao, pa oterao kao kurvetinu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić ne može da preboli Mikija Đuričića, pa je prekjuče iznela detalje iz njihove veze koji su šokirali javnost.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić i Nadežda Biljić

Pevačica je koleginicama Suzani Perović i Zorici Marković rekla kako je pčelar tokom leta bio u jednom trenutku zajedno i sa njom i sa drugom devojkom, te da ju je šutnuo kao da je najgora kurvetina.

- Boli me kao čoveka i ponižena sam kao žena i kao čovek. Pljunuta sam u facu. Bukvalno bačena kao kurvetina pored puta. Je*ana i bačena, raščupana. Tako se osećam. Ja sam njemu verovala. Moj obraz i moja čast nemaju cenu! Sve je krenulo oko basketa, a ja sam pristala na veridbu jer sam znala koliko on voli da igra basket, a i mene opušta basket - pričala je pevačica u jednom dahu, a onda je dodala i kako smatra da je osramotila svoje zbog veze sa Mikijem.

Nadežda: Mikiju su se punila ja*a osam meseci, nije imao koga da je*e, pa je pokresao mene jadnu

- Ja se nisam primila na priču kao verenica, posle toga su krenule emocije. Ne kajem se. Ja pomažem njegovoj sestri, pijem kafu i rakiju sa njegovim tatom dok je on na svadbi sa devojkom. Znaš li koje je to poniženje? Osramotila sam svoju porodicu. Mikiju su se punila ja*a osam meseci, nije imao koga da je*e, pa je pokresao mene jadnu - završila je Nadežda, a onda su joj Suzana Perović i Zorica Marković rekle kako će ispasti budala ako opet priđe Mikiju posle svega što joj je uradio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dijana

13.10.2018 12:05

Nadezda se tako ponasa i zasluzila je taj epitet.