Aleksandra prijavila Vladimira za fizičko nasilje: Evo šta piše u lekarskom nalazu!

Autor: telegraf.rs

Zadruga

12.10.2018

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović 5. oktobra pesnicom u glavu udario je Aleksandru Subotić, tokom svađe u rijaliti programu Zadruga. Odmah posle toga je diskvalifikovan, a Aleksandra je dan nakon incidenta, 6. oktobra, prijavila napad u policijskoj stanici u Pećincima, gde je potom i saslušana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić i Vladimir Tomović

Međutim, Aleksandra je, nakon što ju je Vladimir pesnicom udario u glavu posetila lekara u lokalnom Domu zdravlja, a sa lekarskim izveštajem sutradan je otišla u stanicu u Pećince.

Nezvanično, Aleksandri Subotić lekari nisu konstatovali vidljive povrede na telu.

- Lekar nije konstatovao nikakve povrede na Aleksandrinom telu, odnosno na glavi gde je primila udarac. Takođe, nije se izjasnio o stepenu povreda - kaže izvor.

U Osnovno javno tužilaštvo u Rumi je 11. oktobra stigla je prijava sa izveštajem, a uskoro će tužilaštvo odlučiti da li ima dovoljno elemenata za pokretanje krivičnog postupka.

Iz dosad sudske prakse za slična dela, Tomović bi za nasilničko ponašanje mogao da bude osuđen do godinu dana zatvora, uslovnu kaznu zatvora, društveno korisan rad u nekom od javnih preduzeća, ili novčanom kaznom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

12.10.2018 19:28

Prema sudskoj praksi Aleksandra ce dobiti vecu kaznu za vise udaraca nogama i rukama.

Odgovori 15 3
Boris

12.10.2018 21:13

Sud ceni sve cinjenice i sudi prema pravdi, a ne kao Veliki Sef prema svom subjektivnom misljenju.

Odgovori 11 2