Stanija i Vladimir se posvađali zbog Sandre Afrike!

Autor:

Zadruga

12.10.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević napustila je rijaliti "Zadruga" zbog zdravstvenih problema, a juče je u 6 ujutru otputovala u Ameriku, gde će operisati štitastu žlezdu. Njenom izlasku, iako pod teškim okolnostima, najviše se obradovao njen dečko Vladimir Tomović, međutim, njihov prvi razgovor po izlasku protekao je u svađi zbog pevačice Sandre Afrike.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević

Kako saznajemo, Stanija je po izlasku pogledala društvene mreže, gde je na Vladimirovom Instagram profilu ugledala njegovu selfi fotografiju sa Sandrom Afrikom, koja je uslikana kada je Vlada još uvek bio u rijalitiju, a Sandra je gostovala kao pevač na žurki zadrugara.

Na Vladinom profilu jasno se vidi da je slika koju je imao sa Afrikom obrisana

- Fotografija Sandre i Vladimira je bila hit na Instagramu. Ona ju je objavila na svom profilu, a onda su svi Vladimirovi fanovi počeli da je šeruju na svojim profilima. Stanija je odlepila kada je videla sliku, jer nije znala da Sandra simpatiše njenog dečka, pa je Vladimiru napisala poruku u kojoj mu je rekla sve i svašta. Vladimir je bio uzbuđen što se javila, jedva je shvatio o čemu priča i što ga napada zbog pevačice sa kojom nema očigledno ništa, ali Stanija je rekla da je to nepoštovanje nje kao njegove devojke i da je sramota što ta slika kruži internetom - otkrio je izvor i nastavio:

- Vlada joj je objasnio da on nije ništa kriv i da ga je devojka samo pitala je l' može selfi i on je stao i slikao se. Ljudi koji su vodili njegov Instagram profil su tu sliku objavili na njegovom profilu dok je on bio u rijalitiju, tako da ni to nema veze sa njim, međutim, Stanija mu je zapretila da odmah tu sliku obriše ako misli sa njom da nastavlja priču - objašnjava izvor i dodaje:

- Vladimir je rekao da mu ta slika ništa ne znači i da će je obrisati, tako da su uspeli da izglade sukob, ali pitanje je kako će Stanija bocnuti Sandru u budućnosti kad im se ukrste putevi, s obzirom na to da je kod Afrike ta slika i dalje na njenom profilu - završava izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zadruga 2... Idemooo.. Zurka?...#Vlada #Mica Brat #Top ❤???

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on Oct 2, 2018 at 8:18pm PDT

Kontaktirali smo sa Tomovićem kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading