Ekskluzivno: Vladimir progovorio o Stanijinoj operaciji i putu u Ameriku!

Zadruga

11.10.2018

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević sinoć je napustila rijaliti "Zadrugu" zbog zdravstvenih problema, a portal Republika je odmah potom nazvao njenog dečka Vladimira Tomovića, koji nas je uputio u celu situaciju koja se dogodila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Vlada Tomović

- Još uvek se nisam čuo sa Stanijom, ali jesam sa njenom drugaricom Tamarom. Stanija je večeras prespavala u Rumi kod svojih roditelja. Ja ću je nazvati odmah kad se malo slegnu utisci. Evo juče sam došao u Crnu Goru, a danas se opet vraćam u Srbiju zbog nje - kaže Vladimir.

Stanijin dečko nam je rekao i da je od početka rijalitija znao za kakvo je njeno zdravlje.

- Drago mi je da je izašla iz "Zadruge", jer u rijalitiju čovek ne može najbolje da reši svoje zdravstvene probleme. Unutra je non-stop stres i nervoza. Ja sam znao za njenu bolest od prvog dana. Na svakih sedam dana je išla kod doktora, nalazi su joj bili loši, krvna slika pre svega. Ipak, ja mislim da problem nije toliko veliki koliko se predstavlja da jeste. Stanija će se sigurno vratiti u rijaliti, ona je borac, ne odustaje tako lako - rekao nam je Tomović.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Stanija Dobrojević

U medijima se pojavila vest da će starleta operaciju koja joj je neophodna imati u Americi, a evo da li će Vlada i tamo biti uz nju da joj drži ruku u teškim trenucima:

- Ja bih na kraj sveta otišao sa njom. Ona je prava žena, ali je problem što ne mogu u ovom kratkom roku da dobijem vizu za Ameriku, tako da će ona sama tamo otići - završava Vladimir za portal Republika.

Sudeći po Vladinim navodima, njihova ljubav će se nastaviti i izvan rijalitija, a šta će se sve izdešavati ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubica

11.10.2018 10:39

E baš će se usrećiti s tobom