Rebeka i Miki počinju vezu? Nadežda: Sramota me što sam bila sa njim!

Autor:

Zadruga

11.10.2018

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić ponovo je našao ljubav svog života i ne krije simpatije upravo prema novinarki Rebeki.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Miki

Njih dvoje su u jednom trenutku otišli kod životinja, gde su pričali o nekim istorijskim činjenicama, ali su brzo zbog hladnoće otišli u spavaću sobu.

Tamo su nastavili da pričaju, doduše kroz šapat krijući od Lepog Miće koji je pokušavao da se ubaci u komentarisanje rijalitija i učesnika.

RepublikaFoto: Prntscrin
Rebeka Popović

- Mi provodimo vreme zajedno, mnogo je zanimljiv, imamo dosta tema - rekla je Rebeka, ali je Nadežda imala potrebu se umeša:

- Mene je malo sramota, što sam bila sa njim i što smo imali nešto. Zamolila bih da pošalju malo vredniji prsten jer je ona vrednija. Za mene je on jedna nebitna osoba, sramota me je što su me povezivali sa njim. Sve je oprošteno. On je nakon izlaska iz Zadruge prevario svoju devojku sa mnom nakon samo pet dana. Ne osećam se kao žrtva mojih osećanja nema. Ako treba ja ću da pevam na svadbi - rekla je Nadežda, pa se oglasio Miki:

- Prija mi devojka, neće biti se*sa, ništa ne silimo, pričamo samo. Nema potrebe da se sad potencira na tome - rekao je za kraj Miki.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boki

12.10.2018 19:13

Ne verujem da je ova novinarka. Ili je odlicna glumica koja se pravi naivna.