Vladimir poručio Goluboviću: Kristijane, vidimo se u Zadruzi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Vladimir Tomović, koji je diskvalifikovan zbog fizičkog napada na Aleksandru Subotić, započeo je romansu u rijalitiju sa Stanijom Dobrojević i veruje u njihovu ljubav.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ima poruku za Kristijana... Vladimir Tomović

Za Srpski telegraf Vladimir je ekskluzivno progovorio o najškakljivijim temama vezanim za njegovo učešće, te odgovorio na javne prozivke koje je Kristijan Golubović uputio njemu i Staniji.

- On i Stanija imaju neraščišćene račune i to treba da reše kao dvoje bivših prijatelja, ljudski i dostojanstveno. Moj i njegov odnos ne postoji. Voleo bih da u rijalitiju budem kada i on i da kao muškarci o svemu porazgovaramo. Nikoga na ovom svetu se ne plašim do boga, tako da je sigurno da mu se ni milimetar povući neću. Samo neka je živ i zdrav i, kada izađe iz zatvora, vidimo se u "Zadruzi".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir ga čeka... Kristijan Golubović

Kako bi reagovao kada bi Kristijan ušao u "Zadrugu" i okomio se na Staniju?

- Rekoh već, ne umem da se svađam preko novina niti da vređam. To nije moj nivo. Okomiti se na nju može svako, to je njegovo pravo, kao što je i moje pravo i obaveza da je štitim dokle god smo u vezi.

Voleo bih da u rijalitiju kao muškarci o svemu porazgovaramo. Nikoga na ovom svetu se ne plašim do boga, tako da mu se ni milimetar povući neću

Da li se kaješ zbog načina na koji si izašao iz "Zadruge" i da li bi se vratio ukoliko se ukaže mogućnost za to?

- Kajem se jer je učinjena nepravda. Ja sam taj koji je prvi napadan, vređan, pljuvan, odgurivan, gažen i, na kraju, prvi sam ja udaren. Na sve to sam odgovorio instinktivno. Na produkciji je da sagleda realno stvari i donese odluku. U svakom slučaju, hvala im na prilici koju sam dobio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nakon ove svađe je izbačen.. Vladimir udario Aleksandru

Stanija te je branila i rekla da te je Aleksandra izazvala da je udariš. Kako bi se ti osećao da neko tvoju sestru tako udari?

- Stanija je samo pričala istinu. Rekao sam već da je Aleksandra na sve načine pokušavala da dođe do moje reakcije. Od uvreda, guranja, pljuvanja, gaženja, pa sve da udarca. Kada bi moja sestra nekoga vređala danima, pljuvala, gurala, gazila i na kraju udarila, ne znam šta bi očekivala? U realnom životu na sve to ne bih odgovorio jer takvih žena i nema, ali u rijalitiju se skupilo nekoliko njih koje traže đavola i kada ga nađu, onda kukaju. Da sam je udario, kako oni kažu, ona bi imala modricu makar. Svi smo svedoci da nema ni podlive na licu.

U rijalitiju se skupilo nekoliko devojaka koje traže đavola i kada ga nađu onda kukaju. Da sam udario Aleksandru, imala bi makar modricu

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Njihov odnos niko ne može da naruši... Stanija i Vladimir

Da li bi neko u rijalitiju mogao da naruši tvoj i Stanijin odnos?

- Dan u rijalitiju je kao godina i nikada ne treba reći - nikada. Ako želi da sačuva svoj ugled i dostojanstvo, ona zna šta treba da radi i kako da se ponaša. Pametna je ona devojka.

Vlada: Moj i Kristijanov odnos ne postoji. Samo neka je živ i zdrav, i kad izađe iz zatvora, vidimo se u rijalitiju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading