Vladimir Tomović: David me je muvao, zvao me je na s*ks!

Autor:

Zadruga

09.10.2018

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga 2" Vladimir Tomović, koji je diskvalifikovan zbog fizičkog obračuna sa Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem, prećutao je u rijalitiju veliku tajnu. Kako saznajemo, Tomović je od Davida pred drugu sezonu rijalitija dobijao poruke seksualne konotacije, zbog čega veruje da David voli muškarce.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladimir Tomović

Naime, kako dobro obavešten izvor tvrdi, Tomović je prijateljima ispričao sve o aferi koja se dogodila neposredno pred njegov ulazak u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima.

Vlada: Aleksandra Subotić mu je samo paravan. Ljuba Pantović to zna, zato je on i mrzi toliko

- Vlada i David se znaju odavno, ali površno, pošto su godinama u rijaliti-svetu. Vladimir nije ni znao da će Subotićka i David ući u rijaliti kada je počeo da dobija poruke od Davida koje su ga šokirale. Prvo je to bilo naizgled obično dopisivanje rijaliti-drugara, a onda je David prešao na stvar. Pitao ga je da li je nekada probao seks sa muškarcem i priznao mu da bi voleo da sa njim ima odnose - navodi izvor i govori da je Vladina reakcija bila očekivana.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
David Dragojević i Aleksandra Subotić

- Vladimir prvo nije znao šta ga je snašlo, dva dana nije odgovorio na tu poruku jer se nadao da će David u nekom trenutku reći da se šali, međutim, stigla mu je nova poruka, i kojoj ga je David ponovo otvoreno pitao da li je za seks, na šta mu je Vlada rekao da je bolestan, da se leči i da treba da ga bude sramota onoga što piše. Nakon toga ga je blokirao i nisu se čuli sve do ulaska u rijaliti - objašnjava izvor blizak Tomoviću i dodaje:

- Jasno je svima šta se desilo u rijalitiju, a Vlada je lepo objasnio svojim prijateljima zbog čega je David imao pik na njega, rekao je: "On je očigledno ljut što ja nisam odgovorio na njegove prohteve jer očito ne preferiramo isti pol. Prvo me se plašio jer zna da znam ko je on, a onda je počeo da besni. Kada je prevršio svaku meru, morao sam da reagujem". Osim toga, iako ga je Ljuba Pantović javno ocrnila zbog sukoba sa Aleksandrom, Vladimir se slaže sa njenom pričom da je David gej: "Aleksandra Subotić mu je samo paravan. Ljuba Pantović to zna, zato je on i mrzi toliko", rekao je Vlada - zaključio je izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tomovićem kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mira

10.10.2018 10:32

Ako udje Ljuba možda planiraju Vladu da vrate u baražu mada ne znam da li mje to ok posle izbacivanja

Odgovori 15 0
daki

10.10.2018 20:33

Prekoputa njega.....Savo Perovic? pa moguce vrlo. Ipak je David bio dugo preko,to je tamo normalno.

Nickname

11.10.2018 15:06

Ajde, bre, ima li neki koji nije gej ?!?! Ta etiketa je, ocigledno, postala moderna!