Rade Vasić: Oprostiću Radi ako se je*e u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

09.10.2018

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga 2" Rade Vasić nedavno je napustio imanje u Šimanovcima, ali redovno gleda šou-program i prati kako se u Imaginarijumu ponašaju njegovi sinovi Miroslav i Dragutin Vasić, kao i supruga Rada. On je za Rijaliti ekskluzivno otkrio da je ponosan na to kako se njegova porodica predstavlja pred kamerama, ali i da bi ženi Radi oprostio seks u rijalitiju ako bi je u krevet odveo neko od njenih cimera.

RepublikaFoto: facebook.com/Miljana koliko je puta
Rade Vasić

- Ja volim moju suprugu i mi smo zajedno skoro pola života. Ja znam i da kad bi se ona je*ala pred kamerama, posle toga bi se sigurno vratila mene jer me voli. Ona nije sapun da se istroši, tako da nije strašno i ako se dohvati sa nekim unutra. Bolje će da joj radi fabrika, ništa strašno. Oprostio bih joj sve i da se zaljubi. Danas je 21. prvi vek, a mi smo savremeni ljudi. Znam da bi ona i posle toga došla kod mene. Imamo ljubav jedno prema drugom u svakom trenutku bez obzira na to ako nam se neko treći umeša u vezu. To je tamo zatvoren prostor i ako ona bude htela da zadovolji neke svoje potrebe, ja sigurno neću da joj branim.

  • Da li si zadovoljan kako se ponašaju tvoji sinovi pred kamerama?

- Nemam nijednu zamerku na njihovo ponašanje. Oni su pokazali koliko su vaspitani, pa ako ne i najviše tamo. Mogu da uče pojedine takmičare kulturi. Ja ih gledam svaki dan i ponosan sam na njih.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Porodica Vasić
  • Jesi li video kad je Vladimir Tomović udario Aleksandru Subotić? Šta ti misliš ko je tu kriv?

- Meni je mnogo žao što je on izbačen iz rijalitija jer mislim da uopšte nije kriv. Aleksandra je prva njega isprovocirala i udarala ispod stola, to mogu da garantujem. Gazila ga je nogom. Ako ćemo iskreno, i ona bi trebalo da snosi posledice za to, a ne samo on. On je samo reagovao u trenutku kako-tako.

RepublikaFoto: www.instagram.com/sandraafrika
Vladimir Tomović
  • Da li opravdavaš to što je žensko onako krvnički udario pesnicom?

- Ona ga je prva gazila i udarila mu šamar pre toga. On meni nije bio mnogo dobar drug i prijatelj, ali ja sam uvek pravičan. On je do te mere nagažen od nje, da je instinktivno reagovao i desilo se šta se desilo.

Rade: Luna je jedna lunjara. Ona nikad ne pere za sobom, aljkava je za jednu tako mladu devojku

  • A da li su njegove emocije iskrene prema Staniji Dobrojević?

- Ona je rijaliti-igrač i samo se zalepila za njega i koristi ga. Zna da je on jak, da može u svakom trenutku da je zaštiti i da ima oslonac tu dok je u rijalitiju. Ona se tako ponašala i sa Kristijanom na "Farmi", a sad se uhvatila za Tomovića i muze ga kao kravu. Ona tamo gleda samo svoje du*e i cela ta njihova priča je falš, a to će sve tek da se vidi.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Marija i Miljana Kulić
  • Kako ti se čine Marija i Miljana Kulić?

- U Kulićke su ušli opasni demoni i njih dve će teško od toga da se oslobode. Pouzdano znam da su one po Nišu tražile vračare i magove kako bi skidale crnu magiju i to što su debelo zatrovane. One su omađijane, a mnogo ljudi mi je reklo da Marija voli da krade i da švercuje stvari. Ona je preopasna žena. I Miljana i ona imaju tačno osmišljene taktike, po kojima igraju u rijalitiju. One su napolju skroz druge osobe, a unutra ovo kako se predstavljaju je čisto foliranje.

  • Ko ti je najljigaviji na imanju?

- Miljana i njena majka Marija. One mi se nikako ne sviđaju. Marija ima švalere po Nišu na svakom koraku. Samo se to ne zna toliko.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani
  • Kako se Luna Đogani drži u rijalitiju? Da li još uvek iskreno pati za Slobom?

- Luna je jedna lunjara. Ona nikad ne pere za sobom, aljkava je za jednu tako mladu devojku. Ona misli da će da pobedi i da uzme još jedan auto da odveze kući očuhu, pa da uzme pare za još jedan stan i slično. Ja vidim kakvu priču ona gura. Ovaj njen mali brat Adam samo menja devojke unutra samo da bi ga držali u rijalitiju. On se ovako nikako ne bi snašao.

  • Hoće li Miki Đuričić da unese neku zlu krv među takmičare sad otkako je ušao?

- Naravno da hoće, ali ne zato što je zao, već zbog toga što ga neki tamo vole, a neki ne mogu da ga smisle. Tu će sad da se oforme klanovi, a on je iskusan rijaliti-igrač, tako da mu ne mogu ništa. On je dobar za šou, jedva čekam da vidim šta će da se dešava.

  • Imaš li ti već sada neke favorite?

- Ja sam sa svima unutra bio u dobrim odnosima. Bliski smo svi nekako bili. Brendona Radonića ne volim, nekako se nismo baš najbolje razumeli, a i ne sviđa mi se kakav je on čovek. Ne bih mogao nekoga sad posebno da izdvojim, ali, eto, možda kad još malo vremena prođe, pa ćemo videti.

  • Otkrij nam neku pikanteriju o nekom zadrugaru?

- Pa eto baš me je Brendon iznenadio. On je dečko bolestan jer jede u WC. Odnese hranu na tanjiru, sedne na WC šolju i tamo sam jede, dok smo svi mi bili u kuhinji. To mi nikako nije jasno. Mislim da to radi zato što je stipsa i neće da deli hranu sa ostalima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković
  • Kakvo mišljenje imaš o Zorici Marković?

- I moja supruga i ja smo se sa njom najbolje slagali. Mi je volimo i ja sam sa njom uvek bio u korektnom odnosu. Za nju imam samo lepe reči i ona je privatno sa nama uvek bila sjajna. Cela moja porodica je mnogo ceni i poštuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boro

10.10.2018 07:26

Javite Mikiju da slobodno navali.