Mariju Kulić proganjao manijak: Hteo da bude sa njom iako ima muža!

Autor:

Zadruga

09.10.2018

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnicu rijalitija "Zadruga 2" uznemirvao je manijak kako saznaju beogradski mediji!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić

On je Miljaninu majku Mariji najpre proganjao na društvenim mrežama, a onda se dokopao i njenog broja telefona, na koji joj je slao poruke. Kulićka se u prvom trenutku nije obazirala, ali je popustila kad je on rekao da je oduševljen njenom ćerkom u rijalitiju.

U prilog tome svedoči prepiska:

- Šta radite, gospođo Marija? Ja obožavam vašu ćerku. Ona mi je najzanimljivija u rijalitiju i navijam za nju. Ali to sad nije važno. Niste mi odgovorili na Fejsbuku, pa sam uspeo da nađem vaš broj. Da li mogu nešto da vas pitam - stoji u poruci koju je mladić uputio Kulićki.

RepublikaFoto: Republika.rs
Marija i Miljana Kulić

- Hvala vam i recite šta vas zanima. Ne odgovaram - odgovorila je Marija.

Nakon toga usledio je šok.

- Ja volim starije, kurpulentnije iskusne dame. Vi mi se baš sviđate. Imam 19 godina, nadam se da to nije problem jer ne izgledam tako. Da li ćete se naljutiti ako vam pošaljem moju intimnu fotografiju. Prilično sam obdaren - direktan je bio maloletnik.

Mariju su njegove reči isprovocirale toliko da nije birala reči.

- Sram te bilo, gade jedan. Majka mogu da ti budem! Debilu nevaspitani. Da li si svestan kome se i kako obraćaš. Sline ne znaš da obrišeš, a znaš da budeš bezobrazan. Još preko Miljane pokušavaš da se uvučeš i da provociraš - neprijatna je bila Marija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić

Maloletnik se nije obazirao na njene uvrede, već joj je bez stida i srama poslao eksplicitnu fotografiju.

- Razumem što tako reagujete. Opustićete se kad se budemo videli. Meni ne smeta to što ste u braku - rekao je dečko.

To ju je dodatno iznerviralo.

- E, sad si prevršio svaku meru. Ko ti je dao moj broj telefona, taj neka te spase zatvora jer za ovo ćeš da popiješ krivičnu prijavu. Sram te bilo, gnjido jedna nevaspitana - zapretila je Kulićka.

Marija je sve ovo krila od svojih ukućana jer pored brojnih problema nije želela da ih uznemirava i ovakvim stvarima, međutim, kad je uznemiravanje postalo učestalo, slučaj je prijavila policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading