Marija napala Đoganijevu: Zauvek ćeš biti švalerka i Lunjara!

Autor:

Zadruga

08.10.2018

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani danas je tokom sastanka istakla da više nema nameru da deli hranu i druge potrepštine jer nakon toga uvek ostane bez ičega. Ovo je iznerviralo Mariju Kulić pa ju je žestoko napala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Neće više da deli namirnice... Luna Đogani

Sve je počelao kada je Marija zamerila Luni što ne deli hranu sa njenom ćerkom Miljanom, a onda ju je Đoganijeva podsetila šta su sve njih dve govorile za nju:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sve podeli, pa mora da uzima tuđe... Luna

- Meni je više muka da budem gladna i da uzimam hranu od drugih. Imam neku hranu kod sebe i želim da kažem da mi niko više ništa ne traži. Nijednu maramicu, nijedno parče toalet papira, sada ću da se ponašam kao svi ostali - vikala je Đoganijeva.

Do svađe je došlo kada je Luna izjavila da je juče, kada je osvojila kutiju sa potrepštinama, svima podelila iz nje. Međutim, Marija je skočila i izjavila kako nije svima, jer njenoj Miljani nije ništa dala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marijinoj ćerki Miljani nisu dali ništa...

Tada je u sestrinu odbranu stao Adam Đogani koji je istakao da on nije dobio ništa, a brat joj je, dok su Miljani dali cigarete.

- Miljana je došla i rekla:" Prolaze pored mene, mimoilaze me i jedna i druga (Stanija i Luna) i ništa mi ne daju" - prepričala je Kulićeva razgovor sa ćerkom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Svađale se, pa su pale teške reči...Marija i Luna

- A zašto nije od Stanije tražila? Marija, ona mene pljuje ovde, a nju (Staniju) diže. Nek' traži od nje - poručila je Luna Mariji.

- Niti tebe pljuje, niti nju diže. Miljanu ne zanimate ni ti, ni ona - vikala je Kulićka, a onda je Luna skočila:

- Gurnula si me pre neki dan, a sada hoćeš da dam tvojoj ćerki neki slatkiš? - iznosila je blogerka neke činjenice, dok se Marija branila da to nije učinila. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nije je klela, samo joj je rekla da je švalerka... Marija tokom svađe s Lunom

- Ti si me gurnula i rekla:"Dabogda ono što se desilo Kiji, dabogda se desilo i tebi!" Majko! Majko!- prepričala je Đoganijeva. 

- Rekla sam da si ti jedna švalerka, da će celog života to da te vuče i to je to. Nisam te klela, nego sam rekla da se zna da si Lunjara - vikala je Marija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mrs

08.10.2018 18:22

Bravo Marija.

Odgovori 17 4
Boki

08.10.2018 19:17

Luna je jedna švalerka i celog života će to da vuče i to je to. Da se zna da je Lunjara švalerka prljava i nemoralna.

Odgovori 12 3
Daca

08.10.2018 21:33

Bravo Marija!Pa neka joj neko vise kaze sta je ona,neka joj se stavi do znanja da je prljava,odvratna,izvestacena ljubavnica i da joj je to jedini uspeh u zivotu koji ce ikada imati!Dosta je vise favorizovanja,pranja...a nicim to nije zasluzila!Jedino sto postizu ovim favorizovanjem nje je to da je ljudi jos vise mrze!

Odgovori 13 2