(Video) Jezive reči nasilnika! Vladimir Tomović: Žao mi je što Aleksandru nisam jače udario!

Autor:

Zadruga

08.10.2018

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Zadruge 2", Vladimir Tomović koji je diskvalifikovan zbog fizičkog nasilja nad Aleksandrom Subotić kojoj je uzvratio udarac kada ga je ošamarila, oglasio se na svom profilu na instagramu i izjavio nešto što defintivno potvrđuje da je produkcija popularnog šou programa dobro postupila izbacivši ga.

RepublikaFoto: Prntscrin
Njegove izjave plaše... Vladimir Tomović

Naime, iako je Tomović za emisiju "Premijera Vikend Specijal" tvrdio da se ne zalaže za nasilje, u svom videu je izjavio nešto drugo. Vladimir je u snimku koji je okačio sam izjavio nešto što "uteruje strah u kosti":

- Kajem se što je nisam jače udario, ali bila je daleko - bio je njegov odgovor na pitanje njegovog pratioca da li mu je žao što Aleksandri Subotić nije zadao jači udarac.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Svađa koja je kulminirala u tuču... Aleksnadra i Vladimir...

Nakon toga, bivši rijaliti učesnik nastavlja da odgovara na pitanja o svom brutalnom udarcu, pa je pratiocu koji mu je sugerisao da je trebalo "jače da razvali" Subotićevu odgovorio:

- Nema potrebe, dobila je ono što je zaslužila - istakao je Vladimir, a ovim izjavama mnogi su se skandalizovali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading