(VIDEO) MIKI OPLEO PO NADEŽDI I ČOLAKU!

Autor: pink.rs

Zadruga

07.10.2018

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić je od ove večeri zvanično stanovnik Bele kuće. On je celo veče proveo ispitujući zadrugare ko je kakav, a Marija i Dorotea Jovanović su bile znatiželjne kakav će njegov odnos biti sa Nadeždom Biljić, bivšom verenicom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki razgovara sa Doroteom i Marijom

- Nas dvoje smo ispričana priča. Imam devojku napolju. Volim da se sprdam sa svima, ali da se ja petljam. Pritom, kamere su svuda, ne mogu sa 40 godina da budem porno glumac, to se jednom desilo i nikad više - objasnio je Đuričić.

Osim toga, Miki je prokomentarisao sa cimerkama šta misli o Banetu Čolaku, nekadašnjem najboljem rijaliti drugu, i njegovoj vezi sa Zerinom Hećo. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić i Nadežda Biljić

- Ona njemu godi, jer vidi da opstaje zahvaljujući njoj. Taj bi za rijaliti sve uradio. Godi, a on trpi u sebi sve šta ona radi. Plače kao pi*kica. Žao mi ga u stvari, neću ga dirati iako me je izdao - rekao je Miki. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rance

08.10.2018 05:26

Miki opet pljuje svoje prijatelje.