MARIJANA POKRIVALA SAVU: Slagala sam da smo bili U VEZI, da ga ne bi zezali da je GEJ!

Autor:

Zadruga

06.10.2018

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drvo mudrosti je ovog divnog sunčanog popodneva pozvalo pevačicu Marijanu Zonjić koja je iskreno pričala o svom odnosu sa Adamom Đoganijem, ali i da joj ne prija njegova sestra, mlada blogerka Luna Đogani.

Foto: Promo foto
Marijana Zonjić

- Meni Adam odgovora, ali Luna ne, uopšte mi se ne dopada. Iznervirala sam se sinoć, ali sam odlučila da odvojim njih dvoje. Malo me kod Adama nervira što je detinjast, nekada nije dovoljno muško. Stalno je tu, uvek trči za mnom. Ja se sa takvim momcima nikada nisam smuvala napolju, ali ovde sam odlučila da pokušam. Jedino me nervira što je ljubomoran jer su me povezivali sa nekoliko momaka ovde - pričala je Marijana o svom odnosu sa Adamom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Savo

Nakon razgovora, ona je tražila od Drveta da joj pusti pesmu, ali za uzvrat je ono od nje tražilo da joj kaže neku tajnu.

- Sava i ja nikada nismo bili zajedno. Sve je bilo dogovoreno, ja sam to rekla samo da njega ne bi zezali, znate vi zbog čega - otkrila je Marijana Drvetu Mudrosti pa je onda tražila da joj ono pusti pesmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading