Luna progovorila o PROBLEMIMA SA DROGOM NJENOG OCA: Nakon što su ga prebili, Gagi se promenio!

Autor:

Zadruga

06.10.2018

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Zadruge 2" sinoć su jedni drugima prepričavali svoje životne priče, a Luna Đogani tom prilikom se rasplakala prisetivši se porodičnih problema kroz koje je prolazila godinama.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Iako je i u prvoj sezoni "Zadruge" otkrivala delove svoje prošlosti i otvoreno govorila o problemima koji su je zadesili, Luna je sada u potpunosti otvorila dušu i ispričala neke do sada nepoznate detalje.

- Meni je moja porodica svetinja. Kada pričam o svojoj majci ja sam srećna, ali kad pričam o Gagiju sve me boli. On se tokom jednog perioda borio sa nekim stvarima koja uopšte nisu lake. Ja sam uvek pričala da su me tretirali kao princezu. Dešavale su se razne stvari, svađe, nasilje koje ja ne volim. Gledala sam svoju majku nikakvu i tužnu i nesrećnu. Znala sam da će doći dan kada će se razvesti. U školi su me svi zezali da sam ja razlog zbog čega oni nisu zajedno. Maltretirana sam svaki dan. Sve se to čitalo, i bilo je javno - grcala je Luna u suzama.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani

- On je počeo da koristi razne supstance, počeo je da se ponaša užasno prema nama. Nije imao osećaj da sam mu dete. Nije imao osećaj da nas zove. Nije imao vremena da nas viđa - pričala je Luna.

- Ja sam sa mojom babom htela da se on izleči i sve sam učinila. Jedan dan sam odlučila da prekinem komunikaciju sa njim, nismo se čuli dva meseca sa njim. Sanjala sam ga svaku noć, osećala sam da nešto nije u redu. Kada sam došla kući, majka mi je rekla da je on dobio batine i da je u bolnici. Jedva sam to preživela i sutra sam otišla kod njega da ga vidim. Ušla sam, on je bio zavijen, samo su mu se usta videla - prisećala se Luna kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading