ČEKA GA NAPOLJU DA MU NAPLATI? Ljuba Pantović JAVNO ZAPRETILA VLADIMIRU!

Autor:

Zadruga

05.10.2018

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Aleksandre Subotić, Ljuba Pantović stala je na stranu svoje ćerke i javno vređala Vladimira Tomovića, koji je danas bio izbačen iz rijalitija "Zadruga 2" zbog napada na pomenutu rijaliti učesnicu.

Naime Ljuba je nedavno objavila na svom Instagram profilu fotografije  sa tekstom u kom preti bivšem učesniku "Zadruge 2". Njene reči su bile:

- Malopre ja još fina. E sad ovako: Pi*ka usrana ljigava koja se predstavlja kao Vladimir, udara moju ćerku?! Pa na šta ćeš da naletiš pi*ko, nisi svestan. Verujem da će dobiti kaznu kakvu zaslužuje ili ću ga ja kazniti, samo polako. Pi*ko usrana, pa dobro mi došao u spoljni svet! Vladimirka, u najavi ćeš postaješ devojčica zbog ovoga!"

Foto: instagram.com/ifbb_pro_ljuba_pantovic
 
 
 
Međutim Pantovićeva i danje nije smatrala da je dovoljno rekla, pa je ovaj stori pratio još jedan gde se vidi snimak kada je Tomović udario Aleksandru, a iznad njega piše: Pi*ko u*rana, pa dobro mi došao u spoljni svet.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Van Halen

05.10.2018 19:45

Fina neka zena, a tek recnik!!!!!Fina neka porodica u kojoj se ne zna ni ko pije ni ko placa i gle ovoliko prostora dobije u novinama! Dno dna je visi nivo za ovo!

Odgovori 18 0
Djoka

06.10.2018 11:41

Ne zna se ni ko koga.

Odgovori 11 0