(VIDEO) Aleksandra otvorila oči Luni?! TI SI POGREŠILA JER SI PLJUVALA KIJU!

Autor: pink.rs

Zadruga

04.10.2018

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su pričali o Vladimiru Tomoviću i Staniji Dobrojević, Luna Đogani, Aleksandra Subotić i David Dragojević dotakli su se i pevača Slobodana Radanovića koji je u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" bio u romansi sa blogerkom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Luna je ranije sinoć istakla i da je Sloba njena najveća ljubav, kao i da još uvek nije spremna za nove emotivne veze. Takođe, blogerka je tom prilikom rekla i da ima utisak kao da se Sloba stidi nje.

- On je ispao najveće g*vno! Ti si imala ispade samo sa njom. On je ispao g*vno jer je muškarac bez stava! - rekla je Aleksandra.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- On ne bi priznao na početku da mu mama nije došla! On je meni šaputao oko razvoda, ali nije smeo da ustane i kaže! On je na kraju i mene i nju zaj*bao - izjavila je Luna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić, David Dragojević i Luna Đogani

- Ti si više ispala j*bana strana. Ja sam bila na njenoj strani, jer to je odvratno što je ona preživela sa njim. To je on njoj napravio, a ne ti! Ti si pogrešila samo što si je napadala. On je trebao da reši to sa tobom i njom - dodala je Subotićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Una

04.10.2018 12:35

Luna je najveca rasturacica brakova i ljubavnih veza na Balkanu. Proslavila se nemoralom i bludnim radnjama pred TV ekranom i bracnim drugom njenog svalera. To je unistavanje drustva i brakova u Srbiji. Nemoral postaje moral. Pisu o Luni kao VIP osobi a ona je na dnu moralnog mulja.

Odgovori 30 4
Nickname

04.10.2018 15:52

@Una - Tako je. Pritom, cas o moralu i greskama, drzi joj svalerka ozenjenog Cabarkape, koja mu je i dete rodila! Sve grdje od goreg!

Odgovori 21 3