ŠOKANTNA PREPISKA VLADIMIRA I PEVAČICE: Lizaću ti d*pe, pi*ku i stopala!

Autor:

Zadruga

04.10.2018

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Zadruga 2" Vladimir Tomović pre nego što je postao popularan, zavodio je devojke preko društvenih mreža, što su otkrili beogradski mediji!

RepublikaFoto: Prntscrin
Vladimir Tomović

Samo nekoliko dana nakon što je otkriveno da je slike svog polnog organa slao jednom glumcu, pojavile su se poruke koje je učesnik "Zadruge 2" slao pevačici Ivani Sireni.

- Koliko želiš da ti ljubim pi. kicu i ližem stopala i gu. u?! - pitao je Vladimir i dobio iznenađujući odgovor.

- Ne tražim ti da mi ližeš stopala, a koju pozu najviše voliš, da čujem?! - napisala je Ivana.

- Ja to želim jako. Obožavam seks javno, park, brod, more, lift, šuma, pored puta, u veceu diskoteke, nisi nigde slično. Zezaš me - rekao je Stanijin dečko, da bi mu Ivana rekla da voli klasiku, u krevetu.

Tomović je i dalje insistirao da pričaju prljavo i bezobrazno.

- Posle posla maženje i poljupci, a ujutru otkidanje. Preko dana plaže, ručkovi. Vrh. Budiću te tako što ću ti lizati pi. icu, dušo. Kad god pomislim na tebe neki impuls u gaćama proradi. Koliko želiš da te tu. am, dušo? - pitao je zadrugar, ali nije dobio željni odgovor.

- Želim prvo da me ljubiš, paziš i maziš da bi nam seks bio lepši. Odvikla sam se od seksa. Rekla sam sebi imaću seks sa onim ko mi se bude baš sviđao i ko me bude zaslužio - rekla je pevačica.

- Verujem. Ali ćeš se na mene navući. Uh. Sad bih ti lizao dugo. Dala bi mi da ti ližem pi. kicu i gu. u, dušo. Uh, ja volim velike pi. ke, draga, da moja velika kur. ina lagano ulazi i da razbija i volim velike usnice i mesnate - rekao je Tomović.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladimir Tomović

- Pa kako da budem raširena kad ne ulazi ku. ac u mene? Ili bi ti voleo da ti je devojka razjebana? - upitala je Ivana.

- Znam da te ne je. e niko, ljubavi, ali treba da imaš dildo i da uživaš. Mnoge žene, čak i one koje imaju momke, imaju vibrator. Voleo bih da mi je devojka raz. ebana, naravno. Neću sad da ti se hvalim, ali ja imam veliki i debeo ku. ac i kad god nisam pažljiv, curama bude loše - hvalio se Tomović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading