VLADIMIR JE BIO SA TRANVESTITOM!

Autor:

Zadruga

02.10.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović, koji trenutno boravi u "Zadruzi 2", imao je seksualnu vezu sa pripadnikom transseksualnog opredeljenja, tvrdi njegov drug iz Bara (ime poznato redakciji). Kako Tomovićev sugrađanin otkriva, seksualno opredeljenje zadrugara dovedeno je u pitanje još pre nekoliko godina kada se povela priča po gradu da je Tomović imao gej-aferu sa jednim momkom iz tog mesta.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladimir Tomović

- Vladimir se sa tim dečkom, gej-aktivistom, družio sve godine. Bukvalno se nisu razdvajali i zato su svi počeli da sumnjaju da je pripadnik LGBT. To se danima prepričavalo po Baru. Čak smo ga mi, najbliži, svakodnevno smarali pitanjem: "Šta ćeš sa pederom?".

- Međutim, on nam je odgovarao kako ljude ne deli prema verskom, nacionalnom i seksualnom opredeljenju nego da li mu odgovaraju. Neki su čak i prekinuli druženje sa Vladimirom zbog toga - govori Tomovićev drug i otkriva kakav je šok nastao kada su prijatelji otkrili da se druži sa transvestitom.

Ne zovu ga Vladimir više nego Lizimir. Onaj Vladimir koga mi poznajemo nema veze sa onim u rijalitiju

-

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Vladimir Tomović

Vladimir je u početku krio da se viđa sa jednim dečkom u Baru koji se oblači kao žena i planira da promeni pol. Međutim, naš drug ga je dva puta video u društvu sa tim transvestitom i pitao ga: "Šta to radiš sa njim Vladimire?". On se pravdao kako je seo sa njim da popričaju oko nekog posla, ali je istina brzo isplivala. Taj momak, odnosno devojka, sam je pričao kako prema Vladimiru gaji emocije i kako su oni u nekom emotivnom odnosu. Mi smo se svi zgrozili.

- Pitali smo ga za to i preneli mu šta se priča, ali je on to pravdao time da se taj transseksualni aktivista šali - otkriva izvor Rijalitija iz Bara i navodi kako se posle te afere većina prijatelja udaljila od Vladimira. Sada, tokom njegovog učešća u "Zadruzi", ne mogu da ga prepoznaju.

- Ne zovu ga Vladimir više nego Lizimir. Onaj Vladimir koga mi poznajemo nema veze sa onim u rijalitiju. Čovek se toliko folira da čak preteruje i sa crnogorskim akcentom, koji on uopšte toliko ne upotrebljava. Znate kako, njegov najbolji drug je rekao da će se skinuti go ako Vladimir bude opalio Staniju. Mi svi znamo da se on zakačio za nju kako bi sto duže ostao u rijalitiju, ali kad-tad će morati maske da padnu - zaključio je Vladimirov drug, koji prati njegovo učešće u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading