(VIDEO) Luna se gušila u suzama: JA NE POSTOJIM BEZ SLOBE!

Autor:

Zadruga

02.10.2018

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani se i nakon žurke povodom rođendana Aleksandre Subotić prisetila svega što je imala sa Slobom Radanovićem.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Naime, nju je svaki kutak Bele kuće podsećao na bivšu ljubav. Ona je šetala po pabu dodirivala svaki predmet na kome postoji trag njihove ljubavi i mazila ga rukama, ali i pogledom. 

Ona je sa Savom Perovićem podelila svoju bolu koju oseća zbog nezaboravljene bivše ljubavi. 

- Kao da ne postojim ovde bez njega! Kao da nisam ja. Ne mogu da funkcionišem bez njega, kao da nisam ja. U svakom trenutku očekujem da se pojavio odnekud. Gade mi se svi muškarci, kad mi pričaju nešto, muka mi je od njih. Ovde sam ja doživela moju najveću u životu. Posebna, to je nešto neopisivo. Ne mogu da se pomirim sa tim da nema njega. Ne mogu ni sa kim da se uklopim, jer sam navikla da je moj Sloba tu! 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Ako ima imalo mozga i oećanja, sigruno mu je teško. Ja znam da je tebi potreban razgovor sa njim - tešio je Sava. 

- Šta da mi kaže da me ne voli i da je sve prošlo za jedan dan. Zar nisam zaslužila samo jedan razgovor, jednu lepu rečenicu, za devojku sa kojom je bio. Povredio me je kao kera. Promenila sam se, postala sam ogorčena na muškarce... - pričala je Đoganijeva.

- Svaki put mi je govorio: "Ako hoćeš da me ubiješ, onda me ostavi" i sad on mene ostavi.... On je Sanjala sam ga. on je meni govorio ljubavice. Pitao me je mogu li da spavam tu i ja sam mu rekla da može. Kunem ti se da sam u snu osetila njegov miris, kao da je tu i onda sam se samo probudila - pričala je Luna. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna priča sa Savom

- Naravno da je tebi ovde pet puta teže nego napolju. Uspećeš da se očeličiš! Uspećeš da razdvojiš razum i emociju, jer kod tebe trenutno emocija radi. Kod njega je proradila glava, i to je ta karika. On ima puno drugih obaveza i zato je njemu lakše... Ti ne radiš ništa loše. Samo će vreme pokazati. Pravi muškarac pati da ima nekoga kao što si ti. Biće ih. Ovo će ti biti ozbiljna lekcija da izanaliziraš ljude - pričao je Sava Luni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milena

02.10.2018 12:54

Najaci komentar kad Savo kaze luni ne placi ti si uspesna devojka! Ali u cemu je uspesna sto bi rekla Nada Boze ti plmozi dragi.

Odgovori 31 2
Nickname

02.10.2018 16:12

Placljive, ostavljene i mucenice - bolje se kotiraju kod publike!

Odgovori 29 1
Bilja

03.10.2018 13:51

Letos je Lunjara Djon postojala na letovanjima sa drugim muskarcima. Tada joj Sloba nije nedostajao. Sada joj kao "nedostaje". Laze Luna non-stop.

Odgovori 19 0
vesna

03.10.2018 14:10

Postojiš, postojiš. Evo sada ce ti Marko pomoci da se osvestiš.

Odgovori 19 0