MILJANA POKUŠALA SAMOUBISTVO! Razlog će vas zapanjiti!

Autor:

Zadruga

01.10.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić često menja raspoloženja i reaguje na neočekivan način!

RepublikaFoto: e-stock
Miljana Kulić

Nekoliko godina je bila pacijent psihijatrijske bolnice u Nišu gde se lečila od poremećaja ličnosti. Više puta je htela sebi da oduzme život, a jednom je to bilo i u školi.

- Miljana je u školi bila najproblematičniji đak. Svaki dan je menjala raspoloženje i stalno se na času svađala. Retko je slušala šta joj nastavnici pričaju, zbog čega je promenila dve osnovne i tri srednje škole. U srednjoj obrazovnoj ustanovi, koja se nalazi u centru Niša, pokušala je da se ubije jer nije bila zadovoljna ocenom koju joj je nastavnica zaključila - priča Miljanin drug iz škole za beogradske medije.

- Taj dan je bio pravi haos u zgradi, a o tome se i dan-danas priča. Ona se popela na prozor i počela da viče da će da skoči i da se ubije. Ubrzo je došla policija, a nastavnici su jedva uspeli da je zaustave u toj nameri. Odustala je tek kada joj je obećano da će dobiti željenu ocenu. Kada je sišla sa prozora, pravila se da je sve u redu, dok su se svi ostali tresli - tvrdi mladić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

- Svašta sam radila u školi. Ali sve je to zbog teških lekova koje pijem. Lečila sam se u "Gornjoj Toponici" i uopšte se toga ne stidim. Odlazila sam povremeno. Tamo idu i normalni ljudi. Sa mnom je bila jedna žena koja se razvela, drugu je ostavio dečko... To su samo neke faze u životu kada ti je potrebna stručna pomoć. Verovali ili ne, meni je tamo bilo super. Baš sam se vezala za te žene. Kada je tata došao po mene posle tri dana, ja sam plakala. Želela sam još tamo da sedim - ispričala je Miljana.

Podsetimo, tokom učešća u prošlom rijalitiju, dok je bila trudna Miljana je sebi sipala sredstvo za čišćenje sanitarija. Kada je obezbeđenje videlo da je ozbiljna u nameri, ušli su u hotelsku sobu u kojoj je bila sama, kao gazda imanja i sprečili je u nameri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Bilja

01.10.2018 10:37

Lečila se u "Gornjoj Toponici" i uopšte se toga ne stidi. Verovali ili ne, njoj je tamo bilo super. Kada je tata došao po nju, ona je plakala. Želela je još tamo da sedi

Odgovori 25 0
Časlav

01.10.2018 11:22

Ipak su tacni podaci da se lecila zbog psihickih problema.

Odgovori 25 0
Ljubica

01.10.2018 12:58

Na podnosi da je neko bolji od nje.

Odgovori 23 0
zdjurdjevic

01.10.2018 15:34

Od ludače se sve može očekivati. A ne bi bila ni neka velika šteta jer bi naša omladina imala manje jednog "trovača"

Odgovori 13 0