(VIDEO) LUNI SE PRIVIĐA SLOBA: Rasplakala se dok je pričala o njemu!

Autor: pink.rs

Zadruga

30.09.2018

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani danas ne prestaje da priča o Slobodanu Radanoviću, posle razgovora sa Stanijom Dobrojević i nekoliko zadrugara, o svojoj velikoj ljubavi iz prve sezone "Zadruge" kasnije je razgovarala sa Marijom Marinković.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Ove dve zadrugarke plakale su tokom svog razgovora, a Marija je govorila Luni kako je imala takođe teško emotivnu situaciju i da je potpuno razume. U jednom momentu Luna je počela da jeca i otkrila Mariji da je to zato što su joj se jutros vratile uspomene.

- Teško mi je! Jutros sam prvi put od Zadruge 1 otišla u salon. Nisam prošli put htela da idem, jer je on uvek čekao red da imeo u salon i zvao me ujutru i onda on ustane ujutru umesto mene i čeka da se otvori i zato sam izbegavala da uđem u taj salon. I jutros kada sam ušla u salon, toliko me neka jeza prošla i onda sam se istripovala. Izlazim iz salona, idem ka kući i očekujem da vidim njega u krevetu kako spava. Ulazim u sobu, okrenem se na tu stranu... Ono totalno drugi ljudi. Toliko se trudim da mi bude dobro, ali me boli! Mnogo me boli - kroz suze je pričala Luna Mariji.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna se jadala Mariji

Luna je pre ovoga govorila Mariji kako je Slobu mnogo volela, da su njeni roditelji uvek bili uz njih, da je imala ogromnu količinu ljubavi prema pevaču, da je Sloba njoj bio sve i da je on muškarac kakvog je uvek žežela pored sebe.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dika

30.09.2018 20:15

Luna ne zna o cemu bi pricala sa zadrugarima. Nije procitala ni jednu knjigu, ne zna da kuva, ne zna nista da radi, ne zna nista. O cemu bu ona vodila konverzaciju kada ne zna nista osim skitanja po klubovima?

Odgovori 22 2
Časlav

01.10.2018 11:35

Luna samo prica o Zadruzi 1 i o Slobi. Ne zna drugu temu za razgovor.

Odgovori 14 0