STANIJA SE GUŠILA U SUZAMA, pa vikala na Vladimira: IGRAŠ SE MOJIM EMOCIJAMA!

Autor:

Zadruga

30.09.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očajna jer Vladimir ne želi ni da razgovara s njom, Stanija Dobrojević je sinoć tokom emisije "Pitanja novinara" istakla da će najverovatnije doći do raskida s Vladimirom. Ne znajući da je Tomoviću bio zadatak da s njom ne progovori 24 časa, Dobrojevićeva je govorila o njihovoj vezi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Šokirala se kada je shvatila šta joj je Vladimir uradio... Stanija Dobrojević

Prvo pitanje za starletu je da li će raskinuti sa svojim dečkom:

- Ne još - kratko je progovorila Stanija, ali je dosta toga imala da kaže o njegovom nepoverenju:

- Ono zasto sam ja najviše povređenja jer mu je bačena koska, a on je odmah na mene nasrnuo. Ja ovde ne gledam drugog muškarca, izabrala sam Vladimira - tvrdila je ona.

Ne znajući za njegov zadatak Stanija je govorila o tome koliko je želela da njih dvoje razgovaraju:

- Mislim da smo dužni jedno drugome razgovor, ali s obzirom na to da je otišao mislim da ćemo staviti tačku na našu priču. Molila sam ga za razgovor, on nije želeo. Rekla sam mu ukoliko sad ode, da ga puštam zauvek i on je otišao. To je to.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nastao je haos kada je saznala sve... Dobrojevićeva i Tomović

A onda je stiglo iznenađenje kada je Veliki šef poslao pismo u kom navodi da je jedan zadrugar uspešno obavio zadatak:

- Dragi zadrugari, želimo da vas obavestimo da je jedan od vas u prethodna 24h bio na tajnom zadatku. To je bio Vladimir koji je mora da ignoriše Staniju i uspeo je u tome - pisalo je u pismu Velikog šefa.

- Kako bih ti pukla šamarčinu, praviš budalu od mene pred svima! Svaka ti čast. Igraš se sa mojim emocijama - rekla je Stanija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir je objašnjavao zbog čega je odradio zadatak...

Isto kao Dobrojevićeva, mislili su još po neki učesnici, a Tomović je onda odlučio da obrazloži svoju odluku da na ovaj način odradi zadatak:

- Meni je stvarno žao, ali ja nisam imao drugi način, nisam hteo da izdajem ostaje. Hvala pojedinim ukućanima koji nisu dali da Stanija stavi tačku na nas. Samo hoću da kažem da ne daj Bože da nekom padne na pamet da se meša u nas odnos. Meni su proteini potrebni i to mnogo. Imamo paravan koji je napravljen od peškir, ja neću da igram prljavo i kraj - rekao je Vladimir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading