KIJA SE USELILA U SVOJ STAN PA OBJAVILA FOTKU!

Autor:

Zadruga

28.09.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar nedavno je boravila na Sejšelima kako bi se odmorila od rijalitija "Zadruga", ali i od nastupa koje je imala nakon pobede u šou programu.

RepublikaFoto: e-stock
Konačno se uselila... Kija Kockar

Kija, koja je sada i pevačica, odlučila je sebi da priušti jedan stan, a kako je sve bilo u pripremi ona se tek sada uselila.

Čim je došla sa Sejšela, Kija se uselila u stan i odmah obavestila svoje pratioce na društvenioj mreži:

- I konačno sam se uselila u svoj stan - napisala je Kija na fotografiji koju je objavila, a na kojoj šalje poljupce. Nakon ovoga ona nastavlja sa svojim nastupima, a mnogima je zanimljiv onaj koji će se održati 29. septembra u Diseldorfu na kom će nastupiti sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Kija objavila fotografiju iz stana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
lea

28.09.2018 10:46

Smarate više o njoj,Kupila ga zato što je sa svojom"pameću"zaradila.sa velikim sportskim rezultatom.Smarate više.Zar je ona jedina osoba koja zaslužuje medijski prostor?Previše joj se daje prostora,pitam se zašto?Zato što je prevarena žena,da ima kvalitete i vrednosti,ne bi nikad bila.Ona dobro unovčila,a vi navalite pisati i objavljivati svaku njenu glupost,napraviće ova i imperiju,od nje pravite sex bombu,a nikakva riba.Dosta više!

Odgovori 11 24