STANIJA PLAKALA ZBOG VLADIMIRA, A TEŠIO JE DRUGI MUŠKARAC!

Autor:

Zadruga

27.09.2018

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević i Vladimir tomović imaju ozbiljne probleme u vezi, a imali su i žestoku raspravi do jutros u osam časova.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Meditirala kako bi se smirila... Stanija Dobrojević

Sve je počelo jer Stanija nije došla kada ju je Vladimir pozvao, a zapravo je najveći problem u njihovoj vezi očijukanje Dobrojevićeve i Bojana Gaćeše koje Tomoviću mnogo smeta. On je u toku noi i jutra naterao Staniju da mu obeća da do kraja rijaltija neće progovoriti ni sa Oljom bajrami, kao nis a Gaćešonm bez njegovog prisustva, a potom joj je rekao da će sve u njihovoj vezi biti "kako on bude rekao".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Naterao Staniju da se zakune... Vladimir Tomović

Crnogorski princim razmišljanja o odnosu mušlkaca i žene Staniju je doveo do ludila pa se o svemu požalila jednom od momaka iz rijalitija kom je plakala na ramenu kod Drveta mudrosti:

- Sve mi živo brani, jutros smo se svađali do 8. Prebacio je za Bojana i tražio je da se zakunem da do kraja rijalitija neću pričati sa njim. Ovde je jako teško da budeš na krv i nož i da u isto vreme spavaš i jedeš sa njim - žalila se Stanija Nikoli Bokunu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Bokun je savetovao šta da radi... Stanija i Nikola

Nikol, takođe, Vladimirove rekacije nisu bile jasne posebno kada je reč o Olji koja Staniji ništa loše nije učinila:

- Ali, tebi Olja ništa smrtno nije uradila, ali ja pevam sa njom, šta da radimo. To moraš da rešiš na vreme. Kako postaviš stvari, tako će ti i biti - savetovao je mladi pevač i učitelj starletu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ne zna šta da radi s Vladimirom... starleta se jadala mladom pevaču

- Pita me: "Odakle tebi pravo da praviš balans? Ima da poštuješ samo moju reč i moje principe." To me guši, ne prija mi to. On se meni stvarno svideo i interesantan mi je, ali počinje da me guši. On mi ne da da igram na krevetu, non stop neki komentari, ružno je. Uradila sam sve da bude siguran u sebe - kroz suze je govorila Dobrojevićeva dok ju je Bokun grlio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading