POLUDEO ZBOG GAĆEŠE: Raskinuli Stanija i Vlada!

Autor:

Zadruga

27.09.2018

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je tokom pitanja gledalaca na temu pogleda koje razmenjuju Stanija Dobrojević i Bojan Gaćeša, Vladimir Tomović reagovao kao da ga to ne dotiče, sinoć je između njih dvoje došlo do žestoke svađe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Žestoko se posvađali... Stanija i Vladimir

Navodno je sve počelo kada Stanija nije htela da ustane dok ju je Vladimir zvao što je njega iznerviralo, zbog čega joj je on prebacio:

- Ja nisam klošar, to moraš da znaš. Ako ti treba rijaliti, nećeš više. Bolje da ti kažem šta mislim o tebi. Pusti me na miru... - vikao je Tomović.

Dobrojevićeva je pokušavala da ga umiri, ali bezuspešno:

- Neću da te pustim dok se ne iskuliraš. Ne možeš kada sedimo sa prijateljima. Zašto demonstrativno ustaješ kada sedimo sa dragim ljudima? - ljutito je rekla Stanija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nisu mogli da prebrode Gaćešu... Vladimir i Stanija

- Tri puta te zovem kao g*vno i ti me tri puta kao poslednje go*no gledaš. To ćeš sa kim si naučila. Dok si živa to nećeš da radiš. Ako ja kažem nešto, a ti to ne ispoštuješ, ti meni ne trebaš u životu - odbrusio joj je Vlada. 

- Je l' ti smatraš da mi treba da budemo kao prilepak? Neću da te pustim na miru, zato što nisi u pravu. Nisam na dugme, sedela sam pola metra od tebe - pravdala se Stanija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ubeđivala ga da nema ništa sa Gaćešom... Dobrojevićeva

- Što se ne pomiriš sa Bojanom? Ti se pomiri sa njim i ja nikad neću pričati sa tobom. Ti ako misliš da možeš ovu igru da igraš sa mnom, prevarila si se. Klipovi postoje. Ja ću da apelujem, ti, Bojan, Olja, prethodnih sedam dana, kontakt tvoj sa njim, i moj sa Lunom. Neka daju sve moje kontakte sa njom, ako hoćeš haos... - povikao je Crnogorac.

- Ja sa njima ne progovaram ni reč. Sa Bojanom sam progovorila dve rečenice za budžet i sinoć nešto. Olji, ni reč. To je uslovljavanje. Ne želim da me uslovljavaš. Hoćeš tako da raskinemo? Evo odmah raskidamo.Je l' tako lakše - odbrusila je Stanija Vladi.

Njih dvoje su u toku noći raspravljali o njenoj komunikaciji sa Oljom i Bojanom, a onda je Tomović tražio svojoj devojci da mu obeća da svaki put kada joj se oni obrate da će ga ona pozvati. Stanija je, nakon mnogo ubeđivanja, ipak obećala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading