MIRKO UNAPRED ISPLANIRAO ODLAZAK IZ RIJALITIJA?!

Autor: blic.rs

Zadruga

26.09.2018

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Mirko Gavrić noćas je napustio rijaliti šou "Zadruga", što je šokiralo mnoge, ali ne i njega, jer je on znao da će ovo da se desi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mirko Gavrić

Gavrić je u razgovoru za "Blic" pre ulaska u rijaliti rekao da je svestan da može da se desi da svojevoljno napusti imanje u Šimanovcima i da je se spremio za kaznu koja mu u tom slučaju sledi.

- Ja sam se za to osigurao. Spremio sam iznos kazne. Postoji u banci račun, moja supruga ima karticu.. Onog trenutka kada meni bude pukao film ja ću da kažem:  "Ženo, uzimaj karticu, ja odlazim na kapiju" - izjavio je Gavrić još pre ulaska u rijaliti šou program "Zadruga 2".

Foto: printscreen/TVPink
Mirko potpisuje papire za izlazak iz rijalitija....

Da je sve već unapred isplanirao je i više nego jasno.

Podsećamo, Mirko je u više navrata u razgovoru sa pojedinim zadrugarima istakao da ne može više da bude u rijalitiju, da mu supruga mnogo nedostaje i da će napustiti "Zadrugu". Izgleda da je sukob sa Miljanom bila kap koja je prelila čašu, pa je svoje namere sproveo u delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bakica

26.09.2018 13:27

On usao da se opere od toga da je gej pa se zakopao jos vise,prosto mi je neverovatno da covek nije mogao da iskulira miljanu ni mesec dana..i toliko voli zenu da je plakao ko dete za majkom posle par dana pa sto je ulazio?? Tako da mi sve ovo lici na jednu veeeliku namestaljku..

Odgovori 28 2
Nickname

26.09.2018 16:14

@Bakica - Namestaljka - kao i jos mnogo drugih stvari !

Odgovori 22 2
Isidora

26.09.2018 16:45

Mirko je G:din sa stavom, maniria, ostvare i najkvalitetniji zadrugar jebio. Miljana ima problem sama sa sobo,nikome nije interesantna više, ona je zlo samo uleti u fazu ludila, ničim izazvana psihički je zlostavljala Mirka konstantno išla za njim i vredjala ga najprljavije.Potom se nakačila i na Lunu, ni krivu ni dužnu.Agresivna je jer je čak majci svojoj koja je pokušala da je smiri udarila šamar, katastrofa ...Očigledno je bila pijana,m mešala alkohol i lekove....Dodupe ona se i bez toga nenoralno onaša...Pod hitno je izbacite iz zadruge a sa bebom neka ostane majka Marija, normalnija je od nje.

Odgovori 7 15