GAVRIĆ NAPUSTIO RIJALITI: LUNA I NADEŽDA DOŽIVELE NERVNI SLOM zbog toga!

Autor:

Zadruga

26.09.2018

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svađe sa Miljanom Kulić, Mirko Gavrić je odlučio da napusti rijaliti!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mirko Gavrić

Posle neuspešnog višesatnog odgovaranja zadrugara da odustane od ove namere, Mirko je potpisao ugovor koji ga tereti da plati odštetu Televiziji Pink u iznosu od 50000 evra, što je predviđeno sklopljenim ugovorom ukoliko dođe do samoinicijativnog izlaska. 

- Ja, Mirko Gavrić svojom svesnom odgovornošću potpisujem ovaj dokument koji potvrđuje da ću platiti 50000 evra odštetu Televiziji Pink zato što napuštam rijaliti "Zadrugu 2" i time snosim svoje posledice - pročitao je Mirko ono što je pisalo na papiru i potpisao. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Zadrugari su ga u poslednjem trenutku odgovarali od te ideje, ali on nikoga nije slušao. Kada je potpisao ugovor u tri primerka, Luna Đogani i Nadežda Biljić su briznule u plač. 

Foto: printscreen/TVPink
Mirko Gavrić napustio rijaliti

Njima je toliko teško pao njegov odlazak, da se Bela kuća orila od plača, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelena

26.09.2018 08:37

Ne plate 50000 evra nego 500 evra kaznu, licno mi rekla jedna zvezda koja je izasla iz Pinkovog rijalitija, necemo o imenima.

Odgovori 15 0
Jasna

26.09.2018 10:32

Boze koje gluposti, zasto pojedinci imaju privilegiju da im cela porodica ucestvuje u ovom cirkusu, mame, tate, prijatelji?! Ako si sposoban kao jedinka tamo snadji se i dokazi...pustite vi to rame za plakanje i porodicne klanove!!! A obecanja Lune, da ce biti DRUGACIJA?! Smorila je vise sve isto kao u prvoj sezoni....

Odgovori 17 0