SLOBI DEVOJKA IZGREBALA AUTO: Igrao se sa njenim osećanjima!

Autor: pink.rs

Zadruga

25.09.2018

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović je počeo da puni sve klubove u kojima je nastupao u poslednjih nekoliko nedelja i trenutno je najtraženiji pevač na ovim prostorima, ali je u isto vreme doživljavao i brojne neprijatne situacije.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Jedna takva desila mu se nedavno, kada je obožavateljka koja se zaljubila u njega i htela da bude sa njim odlučila da mu se osveti zbog odbijanja.

- Slobi su mnoge devojke slale poruke na Instagramu kada je izašao iz "Zadruge", a nekoliko njih je bilo baš uporno. Ipak, jedna je otišla predaleko, zahtevala je od njega da odu na piće, da se vide kod nje ili njega nasamo u stanu ili bar da se nakratko vidi s njom. On joj je u početku pričao da još nije spreman ni za šta novo, misleći da će ona odustati ako je na tako uljudan način odbije - rekao je Radanović.

- Zbog toga se ona primirila na neko vreme, ali kada je Sloba u Amidžiju rekao da mu se sviđa jedna devojka, ponovo mu se javila, a kako je on odlučio da joj se ne javlja, počela je da mu preti, obećavajući mu da će mu se osvetiti zbog toga što joj je "dao lažnu nadu - priča izvor blizak pevaču, objašnjavajući da joj Radanović nije ništa obećavao, niti je navodio da pomisli da bi želeo da bude sa njom.

RepublikaFoto: e-stock
Sloba Radanović

Iako je došlo do pretnji, ono što je usledilo pevač nije očekivao. Naime, jednog jutra kada je krenuo u grad, dočekao ga je izgreban auto.

- Ceo je bio išaran, baš se potrudila da ga izguli. Kada je video koliko ogrebotina ima, shvatio je koliko je besna, iako ona nikad nije pominjala auto - otkriva izvor.

Sloba je potvrdio ovu priču, objašnjavajući da nije siguran da je za to kriva devojka koja mu je pretila.

- Istina je da mi je jedna devojka pretila i da mi je auto izgreban. Srećom, šteta nije velika i brzo je to sanirano. Ja sam joj se posle toga javio kako bih saznao da li je to ona uradila, ali je ona delovala iznenađeno zbog toga - kaže pevač i tvrdi da ne zna ko bi to drugi mogao da uradi.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba Radanović

- Nemam ideju kome bi to još moglo da padne na pamet i zbog čega, ali ko god da je to uradio, neka mu bude na čast. Nju neću prijaviti jer nemam dokaza da je to bila ona - rekao je Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading